Billig fragt fra 25 kr. Gratis fragt ved køb for 299 kr. 1 til 4 dages levering 30 dages fuld returret med tilfredshedsgaranti 100 % danskejet Intet abonnement

Bliv Forhandler

Hos Perfect-Body sælger vi primært B2C (business to consumer) men vi sælger også til virksomheder (B2B). Hvis du eller din virksomhed kunne være interesseret i at forhandle vores produkter er du velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende og gratis tilbud. Du kan kontakte os på telefonnummeret som står nedenunder eller sende os en mail ved at udfylde kontaktformularen. Skriv venligst lidt om din virksomhed samt hvilke produkter du er interesseret i, i besked feltet. Hvis du ikke har et CVR-nr. men er interesseret i at købe et parti produkter, så kan vi også godt give dig et tilbud på det.


Vi har netop fået muligheden for at lave vores egne produkter, så hvis du mangler en lækker gave til dine kunder eller ansatte eller måske ønsker at starte dit eget mærke op indenfor skønhed og velvære, så tag kontakt til os og hør hvilke muligheder vi har. Indenfor cremer og olier kan vi blandt andet lave aluminium, plastik og glas krukker og flasker med egen tekst og eget logo som klistermærke.

 

Hvis du har en blog eller en anden hjemmeside, kan du tjene penge på at linke til os gennem vores affiliate program.

 

Information Om Perfect-Body ApS

Adresse:
Perfect-Body ApS
Lindehøj Vænge 35, 3460 Birkerød Danmark
CVR-nr: 36 94 17 15

Du er altid velkommen til at kontakte os. Hvis du vælger at gøre dette, vil du normalt få et svar indenfor en time, hvis du skriver mellem kl 16 og 21.
Telefon:
27 13 33 25 (åben mellem 16 og 21)
 

Din besked

Navn og firmanavn:


Din E-mail:


Besked:


Indtast koden i boksen:

 

Vores fordele og anmeldelser

Trustpilot ★★★★★

 • Marianne:
  "Super kundeservice, hurtig lervering"

   
 • Ditte: "Perfekt!"
   
 • Annie Skov: "Bedste service jeg har oplevet."

4,5 ud af 5 stjerner på Facebook.
fem stjernet anmeldelser

 • Charlotte Fjelstrup: "Go service og et smil både på telefon og på skrift"
   
 • Gerd Rasmussen: "Super god service. Jeg fik sendt ny pakke, da postvæsenet havde forlist min pakke. endda uden beregning. Perfekt service."

Hurtig support. Mail bliver ofte besvaret samme dag.
 

1-4 dages levering på lagervarer.

Vi sender til hele verden!

Få gode tilbud og rabatkoder, tilmeld dig vores nyhedsbrev.