Det siger vores kunder om os
Influencer Tessie skovly

Jeg har prøvet en Blackhead Vacuum og jeg er fuldt tilfreds med både produkt og service. Jeg glæder mig til at prøve endnu mere nu, hvor jeg har set hvor meget denne maskine har virket!

Tessie Skovlyfra Ex on the beach
influenceren Sarah Amalie

Jeg har været vildt glad for ansigtsrensen, der har jeg brugt ansigts børsten til hver dag - så er jeg sikker på, at rester af makeup og døde hudceller bliver fjernet. Jeg bruger skrubbehandsken et par gange om ugen i badet, til mine tørre ben, og da jeg også bliver vokset, er den rigtig god til indgroet hår. Aloe vera gelen har jeg brugt nyttigt, da jeg er gravid, så min hud den er lettere irriteret fortiden og klør, der har den været fantastisk! Alt i alt, virkelig lækre og effektive produkter! Det er faktisk sjældent, jeg bevæger mig ud i at afprøve nye produkter til min hud, men efter jeg har prøvet jeres, er jeg kun ked af, jeg ikke har prøvet dem noget før. Kæmpe anbefaling herfra!

Sarah Amaliefra Ex on the beach

Jeg købte en sundepil krystal epilator dims og troede ærligtalt ikke det ville virke. OMG! Det gjorde den! Jeg er meget glad for mit køb, og mine hårfri og bløde ben! Pakken kom lynhurtigt og der var endda lidt slik i! Rigtig god oplevelse med handel på denne side. Kan anbefales.

Anne Trampedach

Jeg blev glad for sådan en hurtig levering 👍
En god service 😊

Malan OlsenNov 12, 2021 - Fra Trustpilot.com

Er rigtig glad for den vare jeg købte :D leveringen var rigtig hurtig! 24 timer fra den var købt og til den kom så jeg er fuld tilfreds! det ikke sidste gang jeg køber derfra :D

Danni AndreasenApr 16, 2021 - Fra Trustpilot.com

Billigt, God kvalitet. Hurtig levering. Dejligt med et underskrevet kort/hilsen. Det gør købs oplevelsen så dejlig personlig. Rart i disse corona tider.

B. BjørkmanMar 19, 2021 - Fra Trustpilot.com

Perfekt service. Let bestilling og efter 2 dage kom min pakke..
Ikke sidste gang jeg bruger jer.

Erica EriksenApr 14, 2022 - Fra Trustpilot.com

Holdningskorrigerende trøje
Super produkt. Hurtig levering.
Fem ***** herfra

DoritDec 30, 2021 - Fra Trustpilot.com