Se vores udvalg af lækre økologiske hudplejeprodukter, DermaRollere og Blackhead Vacuum

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Psst... vi har de bedste skønhedstips og rabatkoder.

Velkommen

Perfect-Body er for alle, du tilmelder dig IKKE noget abonnement eller faste betalinger og betale kun det beløb, som du accepterer ved betalingen.

Hvis du har problemer eller spørgsmål står vi altid klar til at hjælpe. Du kan blandt andet komme i kontakt med os ved at skrive i chatten nede i højre hjørne.

Hvorfor skal du vælge os?

Vores største fokus ligger på at vores kunder bliver tilfredse med deres køb, hvilket betyder at vi selvfølgelig kun har 5 stjernede anmeldelser.

Vi har mange års erfaring med de fleste af vores produkter og især DermaRollere, Black Mask og anticellulite behandlinger med sugekop ved vi meget om, da dette er produkter som vi har solgt siden vi startede i 2013.

Hvad kan jeg finde her?

Hos Perfect-Body.dk har vi mere end 100 produkter inden for hudpleje, ansigtspleje, hårpleje, fodpleje, DermaRollere, Black Mask, olier, cremer og meget mere.

Hos Perfect-Body forhandler vi produkter indenfor anticellulite, ar fjernelse, hudopstramning, strækmærkefjernelse og meget mere.

Effektiv og billig fragt

Vi har billig fragt som starter fra 25 kroner, vores fragtpriser er baseret på vægten af pakken og vi tjener ikke penge på fragten.

Hvis du køber for over 299 kroner vil du få gratis fragt som ”pakke uden omdeling” og hvis du køber for over 399 kroner vil du få gratis fragt som "pakke med omdeling", hvis du ønsker en anden forsendelsesmetode kan du skrive det i kommentarfeltet, dette kan være uden omdeling. Du kan også skrive i kommentarfeltet hvis du vil have pakken på en bestemt dag.

Vi har hurtig levering på 1-4 dage, hvis du bestiller inden kl 14:00 vil du normalt modtage din bestilling dagen efter, vi får hentet pakker mandag, onsdag og fredag.

God og personlig support

Vi har meget hurtig support, normalt vil du få svar indenfor en dag på din mail. Hvis det haster, kan du ringe på telefon 27 13 33 25, den er åben fra kl. 14:00 til kl. 19:00.

Du kan også skrive til vores live support nede i højre hjørne, den er dog ikke altid bemandet, men vi får beskeden alligevel.

Vi har 30 dages fuld returret, så hvis du er utilfreds eller hvis produktet ikke lever helt op til dine forventninger, så bare kontakt os, så finder vi en løsning sammen.

Vi vil gøre alt for dig

Vi ønsker ikke nogle utilfredse kunder og vil derfor gøre alt for at du bliver tilfreds med dit køb.

Vi har rigtig god rating og mange 5 stjernede anmeldelser, tag et kig på Trustpilot eller vores Facebook anmeldelser inden du handler hos os.

Vi går mere op i at vores kunder er tilfredse end at tjene penge. Dette betyder at vi hellere vil give dig pengene tilbage på dit køb end at vi vil have en utilfreds kunde.

Så inden du skriver en dårlig anmeldelse om os, så skriv eller ring til os, så skal vi nok finde en løsnings på problemet sammen.