Billig fragt fra 25 kr. Gratis fragt ved køb for 299 kr. 1 til 4 dages levering 30 dages fuld returret med tilfredshedsgaranti 100 % danskejet Intet abonnement

Perfect-Body i pressen

Perfect-Body har flere gange været i pressen. Her er nogle uddrag af hvad de har skrevet:

 

BT skrev følgende, søndag d. 6. august 2006 i tillægget ”Kun for kvinder”

 

Fokus på appelsinhud

Af MATHILDE HOLKENFELDT BEHRENDT

Hvad skal man stille op med cellulite, spørger mange kvinder sig selv.
B.T. har prøvet at finde svaret og giver dig her tre muligheder for et skønnere liv uden fedtdepoter.
Mulighederne går fra billig over mellem til dyr – så Kan du bestemme, hvor drastiske midler, der skal i brug.

BILLIG:

L’oreals Perfect Slim er en af de cremer, der har klaret sig bedst i tests verden over.
Du bruger cremen eller snarere to gange om dagen, hvor du masserer den ind efter en vejledning på pakken. Efter 15 dage skulle du gerne mærke en øget fasthed, og dine lår er reduceret med ca. 1,2 cm.
Efter 4 uger skulle celluliten være synligt reduceret, og lårenen omkreds skulle være skrumpet in med 1,9 cm. Det er da bare om at prøve.

L’oreal Perfect Slim Contouring + Firming gel
Kr. 129,95 hos MATAS

MELLEM:

Det er en dansker, Bjarne Schostack, der står bag den lille opfindelse Perfect-Body Anticellulite sugekop. Cellulitekoppen danner et vacum, når du trykker bolden ind henover det sted, hvor du har cellulite, herefter masserer du med cirkulære bevægelser.
Du skal huske at drikke meget vand, da apparatet frigøre affaldsstoffer.
Efter 14 dage bør du allerede kunne se resultat – hvis ikke, kan du faktisk returnerer sugekoppen og få pengene igen – bare det er indenfor 16 dage.
Mange eksperter er enige om, at Bindevævsmassage er den eneste måde at slippe af med cellulite på.

Perfect-Body Anticellulite Complete kr. 369.-
Forhandler oplyses hos Perfect-Body
40 70 08 70

DYR:

Den rigtig dyre måde at slippe af med Cellulite på, er ved det, der hedder Endermologi. Endermologi er i USA den eneste behandling, kontrolmyndighederne har godkendt som middel mod cellulite.
Faktisk foregår behandlingen næsten på samme måde som ved Perfect-Body sugekoppen.
Et vacum sørger for at masserer over- og underhudens bindevæv, og allerede efter første gang kan man se et resultat.
Det gør ikke ondt at få Endermologi, men det anbefales, at man går op til 20 gange, og så kan det godt blive dyrt, men til gengæld er man cellulitefri og garanteret et resultat.

Endermologi kropsmassage en gang 500 kr. 10 behandlinger 4.00 kr.

 

Billede af artiklen i BT:

BT skrev dette om Perfect-Body

 

Lokal-Bladet Budstikken Vejle skrev følgende d. 22. november 2006.

Appelsinhuden har fået en fjende i Vejle

Top Clinic ved Else Larsen i Vejle har fået forhandling af et nyt cellulite-produkt ”Perfect-Body Anticellulite Sugekop Complete”, som består afto kopper i forskellige størrelse samt en bold, som kan monteres på begge koppen og dermed gør det muligt at komme til på alle kroppens problemområder og få reduceret det bulede væv med synlig effekt på kun to uger. Det kan være efter for eksempel slankekure eller graviditet. Det er noget af det, den nye sugekop til behandling af cellulite, som Top Clinic har fået fat iklinikken, stiller i udsigt. – Sugekoppen har nu været afprøvet på flere tusinde kvinder og er testet på fem førende skønhedsklinikker gennem mere end tre år, og tilbagemeldingen er hver gang: Det virker, understreger Else Larsen fra Top Clinic.

Billede af annoncen fra Lokal-Bladet:

 

Lokal-Bladet Budstikken Vejle skrev følgende d. 22 november 2006. Appelsinhuden har fået en fjende i Vejle

 

 

B.T.

Sugekop massage til hjemmebrug mod cellulite.

Har du lyst til at bruge 5 minutter pr. lår i 14 dage, og derefter holde det ved lige, så kan du for bare kr. 369,- erhverve dig et nyt produkt til hjemmebrug.

Sugekop-massage er en ualmindeligeffektiv bindevævsmassage og du kan med garanti fjerne eller markant bedre appelsinhud og spændinger.

Det lille apparat kommer i detailhandlen til foråret, men kan allerede nu købes direkte hos Perfect-Body.

Som noget helt nyt i skønhedsbranchen garanterer Perfect-Body for resultater. Hvis ikke produktet lever op til dine forventninger, får du ganske enkelt dine penge igen, ”vi betragter det indbetalte beløb som et slags depositum, som tilbagebetales hvis resultatet ikke opnås” siger Bjarne Schostack

 

 

 

ALT for damerne:

Bjarne Schostack har kendskab til både maratonløbere og aerobicinstruktører der er plaget af cellulite, selv om resten af kroppen er slank og veltrænet.

Det fik ham til at søge efter den perfekte løsning på problemet til hjemmebrug, så man ikke nødvendigvis skal underlægge sig en behandling på en klinik, men ganske enkelt kan klare det hjemme hos sig selv.

Resultatet blev et specialformet glas forbundet med en gummibold, der trods sit Georg Georgløs- agtige udseende, har vist sig at være meget effektiv.

Man placerer glasset på sin ømme punkter og trykker bolden ind, så der opstår undertryk i glasset.

Nu bevæges glasset, med et let tryk på huden, i cirkulære bevægelser nedefra og op over lår, hofter og ende i fem minutter. Det er vigtigt at holde glasset i glidende bevægelse for at undgå sugemærker.

Undertrykket får huden til at stå op i en bue under glasset, blod og lymfe trækkes op til overfladen og der sættes voldsomt skub i microcirkulationen, mens huden får bindevævsmassage.

Metoden skal bruges dagligt, enten på våd hud i badet eller på hud der er smurt med creme eller olie, så glasset glider let.

Perfect-Body Anticellulite Complete består af en bold og 2 kopper i forskellig størrelse, så skulle det være muligt at komme til på alle problemområder, også overarmene hvor nogle har problemer.

Introduktionsprisen for hele sættet kr. 369,-

 

Der er desuden også blevet skrevet følgende:

 

Sugekoppen løsner og strammer op

Efter mange års arbejde med massage, fandt behandler endelig løsningen
til at bekæmpe ”appelsinhud” og andre kosmetiske gener.

I Velværecenteret Casa Unica i Vordingborg har behandler Valentina Chamorro siden 1996 benyttet sig af sugekopmassage, en gammel kinesisk behandlingsmetode, hvor en sugekop skaber undertryk på huden og dermed får blodet til at give liv i de øverste hudlag. Ofte har hun tænkt på, om der fandtes en sugekop, der kunne bruges til kosmetisk brug, bl.a. til behandlinger af cellulite også kaldet ”appelsinhud”. Og for tre måneder sider læste Valentina Chamorra om et nyt effektivt produkt Perfect-Body Anticellulite, der var svaret på hendes søgen. Hun bestilte straks en eksemplar, og gik i gang med selv at prøve sugekoppen flere steder på kroppen med stor effekt..

- Sugekoppen tager rigtig godt fat. Der skabes et vacuum under den, som øger blodgennemstrømningen og ilter huden samt opløser fedtvævet. Kroppen, som forhandles i min klimik, er rigtig god på mave, lår og balder, men er også effektiv til strækmærker efter graviditet eller vægttab, fortæller behandler Valentina Chamorro, Casa Unica, som gør meget ud af at vise sine klienter, hvordan sugekoppen skal bruges derhjemme og på den måde opnå den ønskede virkning. Og flere tilfredse klienter har allerede meldt tilbage.

Perfect-Body Anticellulite Complet består af to kopper i forskellige størrelser samt en bold, som kan monteret på begge kopper, sa det er muligt af komme til på alle kroppens problemområder og få reduceret det bulede væv. I de daglige behandlinger i velværecenteret er der stor fokus på sugekoppen, som bruges til mangt og meget.

Effekt både fysisk og psykisk

-Jeg stater hver behandling med at løsne op og fjerne affaldsstoffer i kroppen med sugekoppen. Der er rigtig godt til at løsne op for myoser(spændinger) i både lænd, nakke og skuldre. Og det er desværre noget, de fleste kender til. Jeg har haft en rigtig god effekt med opstramning af huden over brystet, som med årene kan blive lidt slap. Efterfølgende bliver huden ligesom lidt mere skindende og spændstig. Og effekten af denne behandling giver ikke kun fysisk men også phykisk velbehag, slutter Valentina Chamorro.

Koppen kan anvendes med almindelig bodylotion, olie eller bodyshampoo, når man bader. Men der optimale resultat opnår med Perfect-Body Firming Oil, som er specielt udviklet til brug med koppen og som yderligere stimulerer microcirkulationen med sin dybdevarmende effekt. Systemet er udviklet i klar PVC og silca-gel og er godkendt efter Lloyds ISO9001 internationale standard.

 

Billede af artiklen:

 

Sugekoppen løsner og strammer op

Vores fordele og anmeldelser

Trustpilot ★★★★★

 • Marianne:
  "Super kundeservice, hurtig lervering"

   
 • Ditte: "Perfekt!"
   
 • Annie Skov: "Bedste service jeg har oplevet."

4,5 ud af 5 stjerner på Facebook.
fem stjernet anmeldelser

 • Charlotte Fjelstrup: "Go service og et smil både på telefon og på skrift"
   
 • Gerd Rasmussen: "Super god service. Jeg fik sendt ny pakke, da postvæsenet havde forlist min pakke. endda uden beregning. Perfekt service."

Hurtig support. Mail bliver ofte besvaret samme dag.
 

1-4 dages levering på lagervarer.

Vi sender til hele verden!

Få gode tilbud og rabatkoder, tilmeld dig vores nyhedsbrev.