Ren Marokkansk Sesamolie - Sesam Seed Oil

Mærke: Cosmos Co

produktkode: 063

Tilgængelighed: På lager

99,00 kr

Antal

Derfor skal vælge os

9,3/10 på Trustpilot



4,6/5 på Facebook

facebook reveiw

Super lækker og fin 100 % ren jomfru sesamolie fra Cosmos Co. Indeholder 100 ml kosmetisk olie som bruges til hudpleje men den kan også spises rent eller bruges i madlavning.

Olien er koldpresset og filtreret fint, den kan anvendes af alle hudtyper og hårtyper. Olien har mange anvendelsesmuligheder, den kan blandt andet bruges som basisolie i f.eks. opblanding med essentielle og æteriske olier og er også rigtig god som massageolie.

Sesamolien bliver udvundet fra sesamfrø som man normalt kender fra madlavning. Som hudpleje kan olien bruges som en enkeltstående fugtgiver og en komplet blødgørende behandling til hele kroppen. Sesam olien indeholder meget E-vitamin, linolsyre, stearinsyre og palmitinsyre.

Flasken er på 100 ml og kommer med en smart pumpe til let dosering. Flaskens indhold svarer cirka til en måneds normalt forbrug til både hår og ansigt. Hvis du anvender olien som massageolie vil den blive brug hurtigere.

Sesamolien kan bruges til hverdagsbehandlinger eller bare når man har lyst. Det anbefales at man bruger den ofte for at få de optimale resultater. Da Sesamolien er rigtig god til fugtgivende behandlinger, kan den med fordel bruges på tørre albuer, knæ og hænder, som kan behandles med kun få dråber at den naturlige sesam olie.

Bemærk at dette er den rene Sesamolie fra Marokko, som er friskpresset og har en holdbarhed på minimum to år. Den er selvkonserverende og indeholder derfor ikke konserveringsmidler. I Marokko bliver olien både presset og fyldt på flaske, og der bliver desuden også lavet laboratorie test på olien.

Olien kan være klæbrig og fedtet men optages hurtigt i huden og forsvinder næsten med det samme. Olien har en fantastisk lækker og sød duft. Denne olie fra Marokko er kraftigere end olierne fra andre lande, hvilket betyder at den har en kraftigere virkning og smag.

Denne olie er dyrere end de billige olier man kan købe fra andre lande og i supermarkededer. Dette skyldes at den er af højeste kvalitet, grundet de unikke jordforhold i Marokko. Jorden i Marokko er rig på mineraler og næring til sesam planten hvilket giver en kraftigere og bedre olie. Dog er jorden meget tør, hvilket gør at produktionen bliver dyrere. Dette er dog en fantaktisk sesamolie til prisen!

 

Sesam Seed Oil har følgende egenskaber:

Til brug i håret:

-Forebygger gråt hår

-Blødgørende egenskaber

-Dybtgående conditioner

-Giver liv til beskadiget hår

Til brug på huden

-Fugtgivende

-Hud detoksificering (detox)

-Genopbygger beskadiget hud

-Udsætter hudens ændring

Sesamolien har også nogle andre funktioner som ikke er videnskabeligt dokumenteret. Dette er blandt andet at den skulle indeholde antioxidanten sesamol, som kan forebygge rynker og fine linjer i huden. Olien skulle også være god til beskyttelse mod solen.

 

Sesamolien skal helst stå mørkt og uden at få direkte sollys. Det anbefales at den opbevares mørkt og en smule køligt, f.eks. i et skab på badeværelset.

Ingredienser: Sesamum Indicum Seed Oil