Reparations guide til massagepistol

Har du en massagepistol der ikke længere fungerer som den plejer? Kan den ikke tænde eller måske virker laderen ikke mere? Læs her de mest hyppige årsager til at massagepistolen ikke virker længere og hvad du kan gøre for at få den til at køre igen.

OPLADEREN ER DEFEKT

Sæt din oplader i stikket og til massagepistolen. Hvis opladeren lyser grønt mens den er sat til og du stadig ikke kan tænde massagepistolen (intet livstegn overhovedet) så er det højst sandsynligt fordi opladeren er gået i stykker eller er defekt. Hvis du har en oplader magen til der passer, kan du eventuelt prøve med denne og tjekke om det virker med en anden oplader.

 

BATTERIET ER DEFEKT

Sæt din oplader i stikket og til massagepistolen. Hvis opladeren lyser grønt mens den er sat til og du kan tænde for massagepistolen i et kort øjeblik (Måske lyser den lige op og slukker igen, eller kører i et kort stykke tid og derefter slukker igen), så er det højst sandsynligt batteriet på din massagepistol der er gået død. 

Hvis du har købt din massagepistol hos os har vi 2 års reklamationsret og du kan derfor skrive til os og bede om at få tilsendt en returlabel til at sende din massagepistol ind til os. Så vil vores tekniker tage et kig på den.

 

DISPLAYET SKAL GENSTARTES

Sæt din oplader i stikket og til massagepistolen. Hvis opladeren lyser rød og massage pistolen ikke kan tænde, så er det højst sandsynligt fordi displayet er defekt og skal genstartes. Dette er rimeligt ligetil og kræver blot at du har en skruetrækker og et par funktionsdygtige hænder.

Sådan genstarter du displayet på din massagepistol:

  1. Start med at tage opladeren ud af massagepistolen og stikket (den må ikke sidde i imens du genstarter displayet).

  2. Brug en skruetrækker til at løsne skruen der sidder lige under ladestikket (i bunden af den runde flade på bagsiden af hovedet).

  3. Drej den runde del en halv omgang mod uret så den let kan vrides af (her vil du kunne se ind til computeren og de tilhørende ledninger i hovedet).

  4. Tag de to ledninger B+ og B- (med de hvide hoveder) ud af stikket og sæt dem ind på plads igen. (Gør det eventuelt en af gangen så du husker hvad der skal sidde hvor, da der ikke må byttes om på de to).

 

Ved at tage B+ og B- stikkene ud og ind bliver displayet genstartet. Du kan derefter sætte den runde plade tilbage på igen og skrue skruen i bunden. Herefter kan du tjekke om massage pistolen virker igen.

Hvis du har været igennem alle disse trin og du stadig ikke kan få liv i din massagepistol, kan du altid hvis du har købt din massagepistol hos os, inden for de 2 år med reklamationsret, skrive til os, så finder vi en løsning på det sammen.

Vi håber at denne guide har været til nytte for dig og at du forhåbentligt igen kan få glæde af din massage pistol.