Om Perfect-Body

Hvem er vi?

"

Vores vision er at hjælpe dig med at forme den for dig perfekte krop. Nemlig en krop i balance som DU føler dig tilpas i. Vores mål er at tilbyde værktøjerne der hjælper dig på vej til at skabe balance mellem den mentale og fysiske sundhed som vi mener hænger nøje sammen.

"

Vi mener at mental og fysisk sundhed hænger nøje sammen. En sund mental indstilling og glæde i hverdagen gør det lettere og skaber motivation til at arbejde på den fysiske sundhed. Og omvendt vil du også mærke at når du begynder at arbejde på din fysiske sundhed, vil dit energiniveau stige og give plads til mere mentalt overskud. Hos Perfect Body håber vi at kunne inspirere dig til at passe godt på både dig selv og din krop ved at tilbyde forskellige værktøjer indenfor den fysiske sundhed, heriblandt massage og træningsudstyr.

Vi har fokus på at levere holdningskorrigerende produkter der skal hjælpe med at lindre smerter og samtidig skabe selvtillid gennem en korrekt og stærk kropsholdning. Vi mener ikke at en sund krop skal være en dyr luksus. Derfor stræber vi efter at have et udvalg af kvalitetsprodukter der lever op til vores egen standard og samtidig til en pris hvor de fleste kan være med.

Mød chefen

En iværksætter drøm om at skabe selvtillid og velvære

Grundlæggeren af Perfect Body, Patrick Kronholm, startede en drøm om iværksætteri allerede som en 17 årig. Som en del af et eksamensprojekt startede han, hans første webshop op med blot et lille parti af Anticellulite sugekopper der blev købt fra en ven af familien. Drømmen var at skabe et online univers hvor folk kunne føle sig trygge ved at handle, med fuld transparens og et udvalg af beauty produkter der kan gøre noget godt for kroppen og selvtilliden.

Fra lager under sengen til en erfaringsrig virksomhed

Siden Patrick som 17 årig solgte ud fra et lager under hans sovesofa i hans barndomshjem i Birkerød, har Perfect Body udviklet sig til en kompetent og erfaringsrig virksomhed der stræber efter at levere en kundeservice ud over det sædvanlige. Vores sortiment byder på både skønhedsprodukter, træningsudstyr samt massageapparater og holdningskorrigerende produkter af en kvalitet som vi kun kan være stolte af.

Faq

Tilmelder jeg mig et abonnement?

Perfect Body er for alle, du tilmelder dig IKKE noget abonnement eller faste betalinger. Du betaler kun det beløb, som du accepterer ved betalingen. Hvis du har problemer eller spørgsmål står vi altid klar til at hjælpe.

Hvornår modtager jeg min vare?

Vi har billig og effektiv fragt som altid er 25,- til en pakkeshop eller 39,- til døren. Vi har hurtig levering på 1-3 dage. Hvis du bestiller inden kl. 15:00 på en hverdag, vil du normalt modtage din bestilling dagen efter. Når du har bestilt modtager du et link på e-mail hvor du kan tracke din bestilling.

Kan jeg hente min vare på jeres lager i stedet?

Vi har lager på Tangmosevej 87G, 4600 Køge. Så hvis du bor i nærheden og hellere vil komme og hente din pakke på lageret eller måske vil du gerne se et af produkterne inden du køber, så er du altid velkommen til at komme forbi i vores åbningstid som er mellem 09.00 - 15.00 alle hverdage.

Jeg har fortrudt, kan jeg få pengene tilbage?

Vi har 30 dages returret med fuld tilfredshedsgaranti. Det vil sige at du altid kan købe en vare hos os, få den hjem og prøve den. Hvis du indenfor 30 dage fortryder, eller finder ud af at produktet ikke lever op til dine forventninger, så kan du få pengene tilbage. Tag altid kontakt til os og få godkendt dette, inden du sender varen retur. Når returretten anvendes, skal du selv betale portoen for at få sendt varen retur, medmindre du ønsker at bytte din vare til et andet produkt hos os. Du kan kontakte os og få en pakkelabel til 40,- som bliver trukket fra beløbet du får tilbage.

Min vare er gået i stykker, har i garanti?

Vi har ikke garanti, men vi har 2 års reklamationsret på alle varer. Det vil sige, at opstår der en fejl på dit produkt indenfor 2 år, som ikke er selvforskyldt. Så kan du kontakte os og så finder vi en løsning på problemet sammen. Alt efter hvilket produkt det drejer sig om, kan du sende det ind til os, så vores tekniker kan tage et kig på den og eventuelt udskifte batteri samt defekte dele, eller vi kan sende dig et nyt produkt hvis fejlen ikke kan udbedres. Du kan læse mere om dette under vores handelsbetingelser.

Kan jeg blive forhandler hos jer?

Er du interesseret i at blive forhandler af vores produkter og købe et større parti til din butik? Så er du velkommen til at kontakte os og høre vores forhandler priser. Ved køb af partier over 100 stk., kan vi som regel tilbyde at sætte dit eget logo på produkterne også. Læs mere om at blive forhandler her.

Er du nervøs for at handle online? Hos os kan du shoppe helt bekymringsfrit med 30 dages returret.

Vi ønsker at være så transparente som muligt. Vi er stolte af vores produkter og tror enormt meget på kvaliteten af vores sortiment. Derfor tør vi godt give 30 dages fuld returret på alle vores varer. Så du kan helt uden bekymring købe hos os, og hvis produktet du modtager ikke er som du forventede eller du bare fortryder, så kan du altid sende det tilbage og få pengene retur indenfor 30 dage.

perfect body logo

Vi lever af glade kunder og er altid kun et opkald væk

Det kan for nogle være en utryg oplevelse at handle online. Både fordi du som købende kunde skal give noget af dig selv, informationer og valuta. Men også fordi man aldrig ved hvem man kan stole på, på nettet. Hos Perfect Body er vi altid et opkald eller en mail væk, og vi ønsker at hjælpe dig på vej til en tryg købsoplevelse hos os. Vi lever af glade kunder, hvilket også afspejler sig f.eks. i vores anmeldelser (Tag eventuelt et kig på vores Trustpilot). Så hvis der er noget du er utilfreds med eller som du er i tvivl om, er du altid velkommen til at kontakte os, så svarer vi som regel indenfor 24 timer.