Hos Perfect-Body sælger vi primært til private (B2C) men vi sælger også til virksomheder (B2B).

Hvis du eller din virksomhed kunne være interesseret i at forhandle vores produkter er du velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende og gratis tilbud. Vi har ikke noget krav til størrelsen af din ordre eller virksomhed hvis du køber vores brand, men hvis du vil have dit eget logo og design på produkterne, kan det normalt kun betale sig ved min. 100 stk. afhængigt at produkt og design.

Du kan kontakte os på mail (salg@perfect-body.dk) telefon (27133325). Skriv venligst lidt om din virksomhed samt hvilke produkter du er interesseret i, i besked feltet. Hvis du ikke har et CVR-nr. men er interesseret i at købe et parti produkter, så kan vi også godt give dig et tilbud på det.


Vi har muligheden for at lave vores egne produkter, så hvis du mangler en lækker gave til dine kunder eller ansatte eller måske ønsker at starte dit eget mærke op indenfor skønhed og velvære, så tag kontakt til os og hør hvilke muligheder vi har. Indenfor cremer og olier kan vi blandt andet lave aluminium, plastik og glas krukker og flasker med egen tekst og eget logo som klistermærke ved få antal (100-200 stk. afhængigt af produktet) Ved større antal kan vi også få designet egne kasser til produktet.

Hvis du ikke har et design til produktet, kan vores produktdesigner hjælpe dig, hun har stået for designet på de fleste af vores produkter:

aloe vera gel

Hun kan desuden også hjælpe med produktbilleder i stil af disse.

 

Har du en blog?

Hvis du har en blog eller en anden hjemmeside, kan du tjene penge på at linke til os gennem vores affiliate program. Vi har i øjeblikket en aftale med Partner-Ads, som står for at du får udbetalt penge, for de salg, du skaffer os.

Vi har også mulighed for at tilsende produkter som du kan teste på din blog, Youtube kanal, Instagram osv. Hvis du ønsker dette kan du sende en mail til os på salg@perfect-body.dk med lidt information om din blog og ønsker/ideer til produkt og fremvisning, så ser vi om det passer til vores profil.

 

Information Om Perfect-Body ApS

Adresse:
Perfect-Body ApS
Lindehøj Vænge 35, 3460 Birkerød Danmark
CVR-nr: 36 94 17 15

Du er altid velkommen til at kontakte os. Hvis du vælger at gøre dette, vil du normalt få et svar indenfor en time, hvis du skriver mellem kl 10 og 16.
Telefon:
27 13 33 25 (åben mellem 10 og 16)
Send os en besked