13 gode grunde til at købe en glattebørste

 

Glattebørste set fra forskellige vinkler

 

HVAD ER EN GLATTEBØRSTE?

Velkommen til informationsiden om Glattebørsten! Første gang du støder på glattebørsten vil der nok dukke at hav af spørgsmål op og her på siden vil vi forsøge at svare på dem så godt vi kan så du føler dig klar til at komme igang.

 

Glattebørsten er et relativt nyt produkt som begyndte at komme på markedet i 2015. Produktet er en sammensætning af en almindelig hårbørste og et glattejern. Det vil sige at når du bruger glattebørsten sørger du både for at dit hår bliver dejligt glat og på samme tid udredet og ikke filtret. Med dette produkt sparer du altså både tid og kræfter når dit hår bliver strøget igennem glattebørsten og kommer smuk og glat ud på den anden side.

 Køb glattebørsten her!

 

 • HVORDAN FUNGERER DEN?

Glattebørsten som delvist fungerer som et glattejern bliver på mindre end et minut opvarmet til det antal grader du har indstillet den til og så er det klart til at du begynder at stryge det igennem håret. Børsten strækker håret ud og varmen der bliver udsendt fra apparatet gør at håret forbliver glat og udstrakt.

 

 • HVORFOR KØBE EN GLATTEBØRSTE? (vs glattejern)

Glattebørsten er en opgraderet udgave at det almindelige glattejern. Det er både tidssparende men også meget mindre hårdt ved håret. Håret bliver redt igennem de mange børstehår som er små keramiske plader, hvilket gør at håret bliver glattet enormt hurtigt.

 

Det tager ikke mange minutter at glatte håret med glattebørsten og håret bliver ikke skadet af varmen på samme måde som glattejernet der i stedet presser varmen ned over håret og slider på det. Glattebørsten glider nemt gennem håret uden at rive i det og beholder også hårets naturlige volumen i forhold til det almindelige glattejern som godt kan få håret til at se klasket og fladt ud. 

 

Så hvis du ønsker et produkt der tager hensyn til dit hårs sundhed og som du båder sparer tid og kræfter på så er glattebørsten perfekt til dig. Derudover kan du finde en glattebørste i god kvalitet for omkring 300-400 kroner i stedet for at bruge flere tusinde kroner på et almindeligt glattejern.

 

EGENSKABER OG RESULTATER

 • 2-i-1 produkt der kombinerer glattejern og hårbørste.
 • Kan bruges til alle hårtyper, både glat og krøllet hår.
 • Efterlader håret glat og udredt.
 • Skåner håret fra den høje temperatur.
 • Tidsbesparende - glatter håret på få minutter.
 • Lækkert display på håndtaget i LED.
 • Kan indstilles til de grader der passer dit hår bedst.
 • Stimulerer blodcirkulationen i hovedbunden.
 • Varmer op på få sekunder.
 • Du undgår at brænde dig på huden som man ofte oplever med et glattejern.
 • Behagelig og nem at holde ved.
 • Kan tage større dele af hår ad gangen end et almindeligt glattejern.
 • Holder på hårets volumen.

 

Med glattebørsten kan du forvente at nyde et smukt og glat hår, der samtidig er udredet og uden filter. Processen er hurtig, effektiv og meget simpel. Foredelene ved glattebørsten er at du ikke skal holde styr på både et glattejern og en børste på samme tid, her får du det hele på en gang og derudover undgår du også de smerter der ofte er forbundet med at glatte hår da gummidutterne på børstens spidser gør det meget svært at brænde sig på glattebørsten.

 

Produktet børster krøllerne og bølgerne væk i dit hår uden at du skal bekymre dig om det besvær der ofte hører med i hårglatningsprocessen. Det er hverken nødvendigt at dele håret op og rode med utallige elastikker og hårnåle, ligesom du heller ikke skal vende og dreje dig i spejlet for at få enhver hårtot med. Det eneste du skal koncentrere dig om er at børste håret grundigt igennem ligesom du plejer og bagefter nyde det flotte resultat.

 

Det er et fantastisk produkt til den travle kvinde og enormt praktisk at have ved hånden når du står og skal skynde dig ud af døren og ikke har tid til at bruge flere timer på at glatte håret med et normalt glattejern.

 

STEP BY STEP GUIDE

Det er meget nemt og simpelt at anvende glattebørsten, men der er alligevel et par ting der er værd at huske på når du går igang. Du bør dog også altid benytte dig af den manual der medfølger produktet.

 

 • Tør håret. Inden du går igang med at anvende glattebørsten er det vigtigt at du sørger for at håret er helt tørt, også ved rødderne. Hvis du begynder at glatte håret når det er vådt eller fugtigt vil du istedet skade både glattebørsten og håret som kan udtørre. Du opnår det bedste resultat hvis håret både er tørt og rent/nyvasket.

 

 • Rens børsten. Inden du benytter dig af glattebørsten bør du sørge for at der ikke sidder skidt og snavs på den, så det ikke bliver overført til håret og smelter ved den høje varme. Brug eventuelt en hårbørste renser.

 

 • Del håret op (valgfri). Det bør ikke være nødvendigt at dele håret op når du anvender glattebørsten, men hvis du har meget stort og tykt hår kan det være en fordel at dele det op i to for at gøre processen nemmere og få et bedre resultat.

 

 • Tænd og indstil. Når du har sat glattebørsten i stik kontakten kan du tænde for apparatet (der sidder oftest en on/off knap på siden som du skal holde inde i et par sekunder) og herefter kan du indstille temperaturen med + og - knapperne. Temperaturen kan du se på displayet der sidder på håndtaget.

 

 • Træk håret igennem børsten. Når glattebørsten har nået den temperatur du har indstillet den til, kan du forsigtigt begynde at trække håret igennem børsten fra hårrødderne og ud til spidsen. Træk den langsomt og forsigtigt gennem håret, dog uden at brænde det.

 

 • Husk at holde håret i midten af og stramt ind mod børstehovedet. Husk at børste både på indersiden og ydersiden af håret.

 

 • Rens glattebørsten. Når du har redt håret grundigt igennem og du er færdig, bør du slukke glattebørsten (mange glattebørster slukker automatisk efter 1 time) og lade den køle af i ca 15 minutter. Herefter kan du rense børsten med en hårbørsterenser så der ikke sidder rester af hår og så den er klar til næste brug (se under tilhørende produkter).

 

  VEDLIGEHOLDELSE

  Når du har brugt din Glattebørste er det vigtigt at beskytte den, ved enten at ligge den i en beholder eller et sikkert sted hvor den ikke bliver ødelagt. Efter hver anvendelse er det en god ide at rense børsten med en hårbørste renser for at fjerne eventuelle hårrester og andet skidt så det ikke sidder der til næste gang og smelter når du igen varmer den op. Vi anbefaler ikke at udsætte glattebørsten for vand da det kan skade elektronikken.

   

  TYPER AF GLATTEBØRSTER

  Der findes flere forskellige varianter af Glattebørsten med forskellige design og indstillingsmuligheder. Undgå dog at købe nogle af de alt for billige kopier da kvaliteten ikke er lige så god og det kan nemt mærkes ved at glattebørsten fx. river i håret. Herunder har vi lavet en liste med de mest anvendte glattebørster i bedste kvalitet.

   

  • APALUS GLATTEBØRSTEN har et flot og feminint design der kommer i to farver (hvid og lyserød). Børsten er i top kvalitet og super praktisk at have med at gøre og slukker automatisk efter en time. Den har 3D keramiske plader i god kvalitet der skånsomt fordeler varmen ligeligt og meget hurtigt varmer børsten op. Derudover kan den indstilles til den temperatur der passer dit hår bedst (80-230 grader). Produktet er CE og RoHs certificeret.

   

  • GEMEI GLATTEBØRSTEN er et produkt med et meget elegant design og flotte detaljer. Den er let i vægt og varmer hurtigt op til den indstilling du ønsker (170-230 grader).

   

  • DAFNI GLATTEBØRSTEN har et flot og meget simpelt design. Der er kun en knap på glattejernet til at tænde og slukke med hvilket gør det nemt at bruge den. Der er dog ikke mulighed for at ændre på temperaturindstillingerne, istedet varmer det altid op til 185 grader hvilket producenterne mener er den bedste temperatur til at glatte håret med uden at skade det. Dafni glattebørsten er dog lidt dyrere end de tidligere nævnte.

   

  INDSTILLING

  Hår kommer i mange forskellige typer og variationer, nogle mennesker har lang og tykt hår, andre har tyndt og fint hår, bølget eller glat. Det er alt sammen noget der er vigtigt at være opmærksom på når du skal indstille dit glattejern til den ideelle temperatur. Hvis du for eksempel har meget tyndt og fint hår, vil det skade dit hår hvis du sætter en alt for høj temperatur, hvorimod tykt og stort hår kan tåle en meget højere varme.

  Glattebørsten kan ofte indstilles til mere end 220 grader og også under 140 grader. Men for at få det bedste resultat og for at skåne håret anbefaler vi de følgende indstillinger.

   

  • TYNDT OG FINT HÅR (140 - 160 GRADER) Er dit hår ovre i den tynde og fine ende og er det ikke specielt fyldigt? Så er det bedst at du indstiller din glattebørste til en lav temperatur mellem 140 og 160 grader for at den ikke overstresser håret med varme. På denne måde får du det bedste resultat uden at skade håret.

   

  • NORMALT HÅR (170-190 GRADER) Er dit hår en mellem ting mellem tyndt og tykt, så kan du godt sætte temperaturen lidt op mellem 170 og 190 grader da den helt lave temperatur ikke vil have samme effekt på dit hår.

   

  • TYKT HÅR (200 - 220 GRADER) Hvis dit hår er meget tykt og har en stor volumen kan du med fordel indstille glattebørsten til en højere temperatur da der skal mere til før at varmen har en effekt på dit hår. Sæt gerne temperaturen mellem 200 og 220 grader for at opnå det bedste resultat.

   

  TILHØRENDE PRODUKTER

  Det er altid rart at have nogle produkter ved hånden der kan hjælpe dig til at få en bedre oplevelse med din glattebørste, både når du skal rengøre den efter anvendelse og i løbet af ugen for at beskytte dit hår.

   

  • HÅRBØRSTE RENSER Når du skal rense din glattebørste efter hvert brug, er det utroligt praktisk at have en hårbørste renser ved hånden der hurtigt og nemt kan fjerne de små hårrester der kan sidde i bunden af børsten. De er som regel meget billige og nemme at købe med når du køber din Glattebørste.

   

  • ARGAN DE LUXE - ARGAN OIL HAIR & BODY SERUM Selvom glattebørsten skåner dit hår fra meget af den varme der bliver tilført, kan du ikke undgå at det at glatte hår har en negativ effekt på dit hår. Derfor er det utroligt vigtigt at pleje det ugen igennem. Det kan du blandt andet gøre med en hår olie som denne Argan de luxe hår olie, der både reparere og booster dit hår imens at den gør det dejligt blødt og løsner eventuelt filter. Olien er perfekt at tilføje til din ugentlige skønhedsrutine og sørger samtidig for at dit hår er sundt og smukt så du kan glatte dit hår med god samvittighed.

   

  GODE RÅD & HUSKEREGLER

  • Rent hår. For at opnå det bedste resultat er det bedst at bruge glattebørsten i rent eller nyvasket hår. De høje temperaturer gør at eventuel snavs der måtte sidde i håret smelter og sætter sig rundt omkring i håret og på børsten. Det betyder at du skal til at rense håret igen og det samme med børsten. Så sørg altid for at dit hår er rent når du skal til at bruge glattebørsten.

   

  • Børst forsigtigt. Vær forsigtig når du børster med glattebørsten. Hvis du er for voldsom eller stryger håret for hurtigt igennem kan du opleve at gummiet på børstens ender kan rive i håret eller at gummiet går i stykker og falder af. Derfor opnår du et bedre resultat med tålmodighed og hensynsfulde bevægelser.

   

  • Benyt et varmebeskyttende produkt inden du begynder at bruge glattebørsten, for at skåne dit hår for den varme det bliver udsat for. Selvom glattebørsten skåner håret fra varmen bedre end et almindeligt glattejern bør du alligevel gøre alt hvad du kan for at beskytte dit hår.

   

  • Undgå andre produkter. Udover det varmebeskyttende produkt bør du undgå at have andre produkter i håret some hårspray eller andet, da det kan gøre det sværere at redde håret igennem og glattebørsten kan komme til at rive i håret. Det er dog altid en god ide at anvende en hårolie i spidserne EFTER at du har glattet håret færdigt for at give det et dejligt blødt og lækkert udseende.

   

  • Red håret igennem. Hvis dit hår er meget stort, tykt og langt udover det sædvanlige, kan det være en god ide at børste håret igennem en enkelt gang inden, med en almindelig børste for at opnå det bedste resultat.

  Nu er du klar til at begynde at bruge din Glattebørste! Husk på at glattebørsten kan bruges til alle hårtyper, men du skal altid være opmærksom på og mærke efter hvad dit hår har brug for og hvad det kan tåle, så vær forsigtig når du anvender den. Her på siden har du en guide der kan hjælpe dig til at få det bedste ud af din glattebørste og anvende den på en måde der ikke skader dit hår. Prøv den og se om det er noget for dig!  Efterlad en kommentar

  Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres