3 effektive metoder til at fjerne appelsinhud eller cellulite

Kvinde skrubber kroppen med børste op ad badekar

Hvad er appelsinhud / cellulite?

De fleste af os kender til de små ujævnheder eller buler i huden som vi kalder for appelsinhud, netop fordi det lidt ligner den struktur som den udvendige side af appelsinen har. Men hvad er de små buler egentligt for noget og hvorfor opstår det på vores krop, når vi egentligt helst bare vil have glat og smuk hud. De små buler i huden opstår når det fedt der befinder sig under huden samler sig i nogle små rum inde i bindevævet ( som ligger inde i mellem det øverste lag af huden og dine muskler). Appelsinhud kan opstå hos alle mennesker men det er især ældre mennesker som oplever det værst, og det skyldes at bindevævet bliver stivere med alderen.

 

Hvordan kan man fjerne det?

Det er svært at komme af med appelsinhud, det vil vi gerne indrømme, men der er masser af produkter på markedet som er specialiseret til dette problem ( netop fordi der er så mange af os der har det), og herunder vil vi give dig 3 måde hvorpå du kan fjerne eller mindske appelsinhud:

 

___________________________________________________________________________

 

  • Dermaroller - med bio olie

dermaroller med bio olie

En måde at komme af med appelsinhuden på er ved fuldstændigt at genskabe huden på det område der er ramt. Det kan du gøre ved hjælp af dermarolleren. Det lille apparat har et nålehoved for enden, som rulles hen over huden og dermed skaber små huller. Kroppen opfatter disse huller som skader, og går straks igang med at lave ny hud på dette område. På den måde kan du faktisk sætte huden igang med at genskabe sig selv lige der hvor du ønsker det.

Køb Dermarolleren HER!

Når huden er behandlet med en Dermaroller, vil de produkter som du påfører bagefter være ekstra effektive da huden nemmere optager dem. Derfor er det selvfølgelig oplagt at påføre nogle produkter samtidig med en dermaroller behandling som fremskynder processen. Bio olien, er en olie som er produceret netop til dette formål, da den trænger ind i huden og tilføjer planteekstrakter, vigtige vitaminer og PurCellin olie hvilket blandt andet gør at huden ikke bliver fedtet.

Køb Bio olien HER!

 

___________________________________________________________________________

 

  • Anticellulite sugekop - med firming olie

sugekop 2 billeder

Når man tænker på at appelsinhud er ophobning af fedt i underhuden, så er en logisk måde at fjerne det på, selvfølgelig at sprede disse fedtophobninger ud. Det kan du gøre ved hjælp af bindevævsmassage med den såkaldte anticellulite sugekop, som er en lille sugekop du sætter fast på huden ved hjælp af vacuum og derefter trækker i lange linjer hen over låret, armene eller hvor end appelshuden befinder sig. Dette sætter gang i blodcirkulationen og løsner det stivnede bindevæv i huden sådan at disse fedtklumper løsner sig og udglatter huden.

Køb anticellulite sugekoppen HER!

Når du bruger sugekoppen er det vigtigt at smøre huden ind i en olie inden, for at den smertefrit kan glide hen over det ønskede område. Her er det oplagt at påføre en olie som samtidig tilfører nogle ingredienser som gavner kroppen. Den økologiske anticellulite firming olie er specielt designet til bindevævsmassage da den opvarmer huden og sætter gang i mikrocirkulationen med de naturlige ingredienser abrikoskerneolie, økologisk tidselolie, E vitamin.

Køb anticellulite firming olie HER!

 

___________________________________________________________________________

 

  • Ler behandling - rødt eller grønt ler

2 typer ler mod cellulite

Både grønt og rødt ler, er kendt for sine egenskaber til at opstramme, forny og regenerere huden, hvilket gør den perfekt til en behandling af appelsinhud eller cellulite og så er det 100% naturligt.

Den røde ler fra marokkos undergrund afgifter blandt andet huden ved at lave en dybdegående detox, som sørger for at blodet bedre kan cirkulere gennem kroppen. Derudover tilføjer den vigtige mineraler og vitaminer til kroppen. Det røde ler kan også bruges til fx at bekæmpe akne, fedtet hud eller i badet.

Køb rødt ler HER!

Det grønne ler med citronverbena pulver er også sprængfyldt med mineraler fibre og proteiner og sætter gang i hudens cellefornyelse og regenererings process. Derudover fungerer det godt til at afspændende musklerne hvilket er optimalt inden en god bindevævsmassage som løsner op for fedtophobningerne i huden. Du kan også bruge det grønne ler til et hav af andre ting, som en ansigtsmaske eller en hårkur.

Køb grønt ler HER!

___________________________________________________________________________

 


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres