3 effektive og nemme naturlige måder at få flotte tænder på

Ung kvinder med solbriller griner med tænder

 

Smil til verden og verden smiler til dig, men hvis du render rundt med gullige, misfarvede og usund tænder er det ikke sikkert at man lige har lyst til at smile til verden. Flotte tænder er et selvtillids boost, som mange tror, enten er svært at opnå eller kræver kemikalier og operationer som i sidste ende ødelægger mere end det gavner. Vi vil gerne vise dig at du faktisk sagtens kan få flotte bisser som du kan være stolte af at vise frem, på en helt naturlig måde. Du har måske set tv reklamer eller magasiner med flotte modeller der viser deres alt for perfekte kridthvide Colgate smil frem, men faktisk er det helt unaturligt for os mennesker at have så hvide tænder, da vi ikke kan undgå at tænderne dagligt bliver udsat for helt almindelige ting som madvarer eller drikkevarer, kaffe eller cigaretter som farver tænderne.

Der er mange ting som man helt naturligt kan gøre for at fjerne disse daglige misfarvninger i tænderne og vedligeholde et lækkert rent smil i munden som man kan være stolt af at vise frem. Her giver vi dig 3 metoder:

Aktivt kul

Aktivt kul er et helt naturligt materiale som absorberer de misfarvninger og bakterier som der ligger sig på tænderne og giver dem den gullige farve. Dette tandblegningsprodukt indeholder aktivt kul fra kokosnødder, bentonit samt økologiske mynte og appelsin ekstrakter. Det lyder nok lidt sjovt at man kan få et hvidt smil gennem sort kul men det er simpelthen fordi at det aktive kul samler alle farvestofferne og bakterierne til sig ligesom en magnet. Derudover er det 100% naturligt og indeholder absolut ingen tilsætningsstoffer.

Køb aktivt kul HER!

Madvarer mod misfarvninger

Mange af de madvarer som du sikkert har liggende derhjemme i køleskabet som fx æbler indeholder syrlige stoffer som er med til at nedbryde de misfarvninger der kommer af at indtage andre farverige madvarer som fx sodavand, karry eller bær. Når du spiser meget af disse syreindholdige madvarer er det vigtigt at du supplerer med fx ost, vand eller gulerødder for at neutralisere syren og undgå at emaljen på tænderne bliver ødelagt.

Hjemmelavet blegningspasta

Faktisk kan du lave din helt egen tandblegnings pasta derhjemme som du kan smøre på tænderne med en tandbørste et par gange om ugen og derefter skylle med vand. Blandingen består af en teskefuld gurkemeje som både er antiinflammatorisk og bekæmper betændelse i munden, en teskefuld kokosolie som gør det mere besværligt for misfarvningerne at sætte sig på tænderne, samt 2-3 dråber pebermynteolie som også er antiinflammatorisk men også giver munden en frisk smag.

Bambus tandbørsten

Vi vil altid anbefale at gå den naturlige vej, når det kommer til at pleje din krop da vi mener at moder jord altid har en bedre løsning på alle problemer. Hvilket også er derfor vi går meget op i at passe så godt på vores jord som vi kan. Tænk over hvordan du kan foretage små ændringer i din hverdag som er til gode for både dig selv og miljøet og vær med til at passe på de planter som med deres fantastiske egenskaber også er med til at passe på os.

Du kan for eksempel vælge at skifte din plastik tandbørste ud med en miljøvenlig og bæredygtig bambus tandbørste som mange andre er begyndt at gøre. Bambus tandbørsten er det naturlige alternativ til de mange plastikindholdige produkter som vi bruger i vores hverdag helt uden at tænke over hvordan det påvirker vores verden. Bambus er et meget stærkt materiale som er utroligt holdbart og derudover så er børsterne designet i forskellige længder af blød nylon hår som er skånsomt for tænderne og samtidig kan nå ind alle steder.

Køb bambus tandbørsten HER!


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres