6 gode råd til at bruge en Dermaroller mod ar og appelsinhud

Kvinde ruller dermaroller hen over ansigtet

 

Den komplette Dermaroller Guide

Velkommen til Dermaroller guiden! Her vil vi forsyne dig med alt den information du som køber har brug for inden du beslutter dig for at anvende en dermaroller. Vi vil forsøge at svare på de spørgsmål vi forventer der vil dukke op når du overvejer at købe en Dermaroller første gang.

 

HVAD ER EN DERMAROLLER?

En Dermaroller er et lille apparat der ude i spidsen har et lille nålehovedet påsat. Ligesom en malerrulle skal du rulle nålehovedet frem og tilbage på det hudområde du ønsker at forbedre. Formålet med dette er på en naturlig måde at genskabe og renovere huden på det bestemte område.

 

 

HVORDAN FUNGERER DET?

Når du ruller nålehovedet hen over huden, vil nålene skabe små huller der gør at porerne i huden åbner sig. Kroppens forsvar tror nu at huden er i stykker og går straks igang med at reparere den ved at sende røde blodlegemer og antistoffer ud til skadestedet. Kroppen vil i pauserne mellem behandlingerne producere kollagen og elastin og dermed begynde at danne helt nye og stærkere hudceller.

 

Huden omdanner også det hud der rundt omkring skaden hvilket vil sige at de steder hvor du måske har ar eller cellulite, vil huden, med hjælp af dermarolleren reparere og gendanne sig selv og skaderne vil blive mindre synlige.
Der er intet magi i det, det er en helt naturlig forsvarsmekanisme i kroppen der gør at den udskifter det gamle ødelagte hud og arvæv med nye hudceller, og med Dermarolleren viser du faktisk bare kroppen hvor den skal begynde at reparere.

  

GØR DET ONDT?

Det er svært for os at svare på om det gør ondt, da det er meget forskelligt hvordan hver person føler smerte. Smertetærsklen er individuel for hver person og det der måske gør ondt på en, kan slet ikke mærkes på en anden. Vi kan dog sige at vores personlige erfaring fortæller os at man sagtens kan mærke når nålene ruller hen over huden, men det er ikke noget der decideret gør ondt på os og man vænner sig hurtigt til det.

 

Hvis du selv føler at det er noget du er bange for, kan vi anbefale at anvende en lokalbedøvende creme som man påfører inden behandlingen (se under tilhørende produkter). Vi kan også anbefale at købe en Dermaroller med et større antal nåle, hvilket betyder at man når hen over et større område hurtigere og derfor skal du ikke rulle nålehovedet hen over det samme område flere gange. derudover vil kortere nåle være mindre smertefulde da de ikke trænger lige så dybt ind i huden.

  

DERMAROLLEREN TIL HJEMMEBRUG (VS. KLINISK)

Dermarolleren vi guider dig til her, er beregnet til hjemmebrug og er et godt, sikkert og nemt alternativ til de mange kliniske behandlinger som laserbehandlinger, kosmetiske operationer, eller behandlinger med syre og dyb peeling som ofte kan have uønskede bivirkninger. I stedet for at bruge flere tusinde kroner på en klinisk behandling kan du nemt og sikkert behandle dig selv derhjemme med en Dermaroller i god kvalitet som du kan købe for omkring 200-300 kroner.

Du bør dog ikke blive skræmt væk af de mange voldsomme billeder der findes på nettet af patienter der ligger og bløder i ansigtet på et hospitalsbord. Disse er kliniske behandlinger som bliver udført af specialister og professionelle og har intet at gøre med Dermarolleren til hjemmebrug.

 

HVAD HJÆLPER DEN MOD?

Dermarolleren hjælper mod alt det du ikke ønsker at have på huden. Om så det er rynker, ar fra akne eller andet, strækmærker, cellulite eller pigmentforandringer så hjælper den kroppen med at fornye hudcellerne på det sted hvor der måtte være en skade. Metoden gør også at huden bliver mere ung og frisk at se på, da den øger blodcirkulationen vil huden have en yngre udstråling og være mere ensartet at se på. Alle de grove linjer og alderstegn vil blive mindre synlige og huden vil blive mere elastisk.

 

Derudover kan du også med fordel anvende produktet hvis du lider af hårtab eller har svært ved at gro hår på hovedet. Da metoden sætter gang i blodcirkulationen og åbner porerne i huden, samtidig med at den suger næringen til sig fra de bagefter tilførte produkter, vil den give din hårbund et ekstra boost der sætter gang i hår regenerationen.

  

HVEM SKAL IKKE ANVENDE DEN?

Hvis du kan placere dig selv indenfor en eller flere af nedenstående kategorier, vil vi IKKE anbefale at du anvender en Dermaroller, da det kan have farlige og alvorlige konsekvenser. Konsulter din læge hvis du er i tvivl om du bør anvende Dermarolleren.

Du skal undgå at anvende Dermaroller hvis du:

 

•    Har infektioner eller eksem i behandlingsområdet.
•    Lider af diabetes/sukkersyge.
•    Er gravid eller ammer.
•    Har keloiddannelse (overdrevet vækst af arvæv i et beskadiget hudområde).
•    Har acne der er i udbrud.
•    Lidelser omhandlende lysfølsomhed.
•    Har psoriasis.
•    Hvis du tager blodfortyndende medicin.
•    Udviser en allergisk reaktion eller hvis din hud er hævet.
•    Har et åbent sår på området du skal behandle.
•    Har større modermærker eller vorter på behandlingsområdet.
•    Er blevet solskoldet på behandlingsområdet.
•    Tager antidepressiv medicin.

  

STEP BY STEP GUIDE

Det er utroligt vigtigt at vide hvordan man anvender en Dermaroller korrekt
Her får du 7 simple trin der guider dig igennem behandlingen.
Husk dog altid at læse den vejledning der medfølger dit købte produkt, inden du begynder behandlingen.

dermaroller retning

 

 • Rensning - Det vigtigste trin ved Dermaroller behandlingen er rensning. Det er utroligt vigtigt at holde det miljø du behandler i rent. Rens både hænderne som du skal rulle med, selve Dermarolleren og området der skal behandles, så der ikke opstår infektioner.

 

dermaroller ansigts retning

 • Fjern Makeup. Hvis du skal behandle ansigtsområdet, er det vigtigt at fjerne eventuel makeup, og rense ansigtet grundigt så gamle makeuprester og skidt ikke kommer ned i hullerne i huden (Se under punktet, tilhørende produkter for ideelle renseprodukter).

 

 • Bedøvelsescreme. Hvis du ønsker at anvende bedøvelsescreme for at mindske en eventuel smerte forbundet med behandlingen, bør du påføre den efter at du har renset ansigtet.

 

 • Behandling med Dermarolleren. Begynd at rulle dermarolleren hen over det ønskede område. Start med et lille område, og bevæg dermarolleren i alle retninger (vandret, lodret og diagonalt). Rul i hver retning 3-4 gange og løft derefter Dermarolleren hen til det næste lille område og gentag den samme procedure indtil du har nået hele det ønskede område.

 

 1. Husk at du ikke bør trykke hårdt med dermarolleren. Trykket skal være meget blidt og der må ikke bløde på området når du anvender den. Hvis det begynder at bløde har du sandsynligvis trykket for hårdt og du bør stoppe behandlingen og lade huden helbrede sig.
 2. Løft dermarolleren fra det ene område til det andet. Undgå at rulle rundt i de samme områder da du derved blot vil gøre hullerne dybere i stedet for at lave flere huller.
 3. Vær specielt forsigtig og fokuseret når du behandler sensitive områder som omkring øjnene, næsen og læberne.

 

 • Skyl behandlingsområdet. Efter behandlingen anbefaler vi at skylle området med vand og derefter tørre det (ved at duppe på området) med et håndklæde eller lignende. Undgå dog at røre for meget ved området med dine fingre da det kan tilføre bakterier.

 

 • Påfør hudplejeprodukter. Efter du har behandlet med Dermarolleren vil hudens mikrokanaler være åbne i omkring 1-2 timer efter. Det er her at produkter som anti age serum, ansigtsmasker og hyaluronsyre har sin bedste virkning. Du kan med fordel anvende en fugtighedscreme der har et stort vitaminindhold da huden vil suge næringen godt til sig efter behandlingen. Brug dog ikke en fed creme da du kan risikere at stoppe hudens porer til.

 

 • Rens Dermarolleren. Efter behandlingen er det vigtigt at du renser din Dermaroller grundigt, så den er klar til næste behandling. Du bør skylle apparatet under varmt vand og derefter desinficere den. Du kan se nærmere hvordan du bør rense den længere nede i guiden under “RENSNING AF DERMAROLLEREN”.

 

EFTER BEHANDLINGEN

Undgå makeup i dagene efter. I dagene efter arbejder huden hårdt på at reparere de “skader” som dermarolleren har lavet, og derfor har den brug for ro for at kunne helbrede sig selv. Det er derfor vigtigt at du ikke går med makeup der dækker huden, men istedet må du gerne i dagene efter anvende olier og serummer der hjælper huden (Se under tilhørende produkter).

 

Irritation og rødme. Vi anbefaler ikke at du prøver Dermarolleren dagen inden du skal til fest og se smuk ud. Du bør nemlig forvente at huden bliver meget rød og irriteret efter behandlingen, samt at der kan opstå små skorper på sårene eller blå mærker. Dette er helt normalt og går som regel væk efter et par dage.
Huden er skrøbelig og udsat efter behandlingen og derfor er det vigtigt at pleje den. Med tiden vil huden dog vænne sig til behandlingen og der vil ikke opstå rødme. Alt efter hvilken længde nålene har vil det bløde mere eller mindre. Hvis du fx bruger en nålestørrelse på 0.25 mm vil du ikke opleve at det bløder, hvorimod hvis du bruger en nålestørrelse på 1,0 - 1,5mm vil du opleve lidt til moderat blødning.

 

Du vil også kunne mærke en let brændende eller prikkende følelse på behandlingsområdet hvilket er helt normalt og det du kan mærke er at kroppen er i fuld gang med at helbrede “skaderne” forårsaget af Dermarolleren. Den prikkende følelse vil  ligesom rødmen aftage efter et par dage. Undgå eksfoliation. Huden er meget udsat i dagene efter og derfor bør du ikke anvende eksfolierende hudplejeprodukter da det kan skade huden.

 

HUSKEREGLER TIL ANVENDELSE

 

 • Husk at rulle Dermarolleren meget forsigtigt på huden! Det bør ikke bløde og nålene er meget skarpe så de gør selv arbejdet uden at du behøver at presse hårdt.

 

 • Du bør ikke rulle mere end 3-4 gange på samme område. Resultatet bliver ikke bedre jo flere gange du ruller over det samme område, det gør kun at du øger risikoen for infektion og at huden har brug for en længere hvileperiode.

 

 • Husk at når du har behandlet huden med Dermarolleren vil huden være ekstrem modtagelig overfor cremer, olier og andre produkter der gavner huden. Påføring af serummer og olier er lige så stor en del af behandlingen som selve proceduren med Dermarolleren.

 

 • Brug aldrig Dermarolleren på skrøbelige områder som øjnene, læberne eller kønsdele.

 

 • Brug aldrig en Dermaroller med nålestørrelse over 1,0 mm i ansigtet.

 

RENSNING AF DERMAROLLEREN

For at undgå infektioner i huden, er det enormt vigtigt at holde din Dermaroller ren. Efter og inden hver behandling skal du skylle apparatet under varmt vand og derefter desinficere den. Vi anbefaler at du bruger Klorhexidin til at desinficere, som du nemt kan spraye på Dermarolleren (Se under tilhørende produkter).

 

Hvis du har en Dermaroller der er lavet af materiale der kan tåle det, som metal. Kan du vælge at synke den i kogende vand inden du desinficerer den. På den måde er du sikker på at dræbe alle de bakterier der kan sidde på den. Når du renser Dermarolleren lige før brug, er det meget vigtigt at Dermarolleren er fuldstændig tør inden du begynder at behandle. Hvis der sidder rester af desinficerende produkter på dermarolleren kan det trænge ind i huden og gøre skade.

 

VEDLIGEHOLDELSE

Læg Dermarolleren i dens oprindelige opbevaringsæske efter behandlingen for at den ikke kommer til skade eller bliver ødelagt. Hvis din Dermaroller kommer med en beskyttende kappe, er det vigtigt at du ligger den i denne når du er færdig med at bruge den, så Dermarolleren ikke blive ødelagt og så du ikke skærer dig på de skarpe nåle.

 

HVILKEN DERMAROLLER SKAL DU BRUGE

For at vide hvilken type Dermaroller der passer bedst til dig og din krop, er der nogle bestemte punkter du skal overveje inden du køber:

 

TYPER OG MÆRKER

Der findes mange forskellige varianter og mærker af Dermarollere, men det er utroligt vigtigt at du ikke går ud og køber den første og billigste du finder på din vej. Der er nemlig mange der sælger meget billige Dermaroller kopier af dårlig kvalitet, hvilket har stor betydning for det resultat du får.  Hvis du ikke køber en Dermaroller af ordentlig kvalitet kan du risikere en smertefuld oplevelse og infektioner i huden, da nålene kan være
skæve, de kan ruste eller blive sløve.

 

Med en Dermaroller af dårlig kvalitet kan du risikere at nålerullen sidder fast op at der opstår ar og ridser i huden. Det er derfor bedre at investere i et ordentligt produkt der giver gode resultater i stedet for at gøre skade på huden. Dermarollere der er i top kvalitet vil ofte have nåle lavet af titanium, som er et stærkere materiale der holder længere.

 

 • MNS Dermarolleren er den simple udgave af Dermarollerne og er godt egnet til dig der skal bruge Dermarolleren for første gang og blot ønsker at prøve det af. Prisen er ikke så høj, men kvaliteten er stadig i top. Disse dermarollere er CE godkendt.

 

 • ZGTS Dermarolleren er en fantastisk Dermaroller i et lækkert design og i top kvalitet. Dermarolleren har 192 nåle lavet i titanium og kan fås i 5 forskellige størrelser alt efter hvad du skal anvende den til. Håndtaget er rundt og behageligt at holde om og den har et elegant design i guld og sølv. Disse dermarollere er CE godkendt.

 

 • Dermapen/Dermastamp er god til at lave præcise behandlinger ved små områder der ellers kan være svære at komme til med en normal Dermaroller. Da det er en mindre udgave gør det at behandlingen kan tage lidt længere tid, men til gengæld får du et mere præcist resultat ud af det. Dermastampen har 40 nåle der er lavet i titanium og kan fås i forskellige størrelser alt efter hvad du vil behandle.

 

 • Dermaroller til omkring øjnene. Ønsker du at behandle området omkring øjnene eller ved overlæben, kan du anvende denne, der er specielt produceret til formålet da den er meget smallere end en normal dermaroller. Du kan enten vælge at købe den med 75 nåle eller med 240 nåle, og derudover kan du få den i 3 forskellige nåle længder.

 

 • Dermaroller med udskifteligt hoved. Du kan også vælge at købe en Dermaroller der har et udskifteligt hoved. Det betyder at du genbruger skæftet, og blot afmonterer nålehovedet når du skal have en ny størrelse. Det praktiske ved dette er at du ikke skal have en masse forskellige Dermarollere liggende, men du kan derimod blot have en enkel. Derudover er det også billigere for dig at du kun skal købe ekstra hoveder til, i stedet for at købe en helt ny dermaroller hver gang.

  

 ANTAL NÅLE

Du kan vælge mellem forskellige Dermarollere der har forskellige antal nåle. Dermarollere med flere nåle når hurtigere hen over et større område hud og derfor er det ikke nødvendigt at køre hen over det samme område flere gange.

 

 • 192 nåle - Dermarollere med 192 nåle går dybere ind i huden og derfor er det vigtigt at man ikke laver behandlingen særligt ofte, da det kan skade huden i stedet for at gavne den. Du skal vælge denne Dermaroller hvis du ønsker at foretage en behandling gennem en længere tidsperiode

 

 • 540 nåle - Dermarollere med 540 nåle, er ikke lige så hårde mod huden, men derfor er det stadig vigtigt ikke at overbelaste huden.

 

STØRRELSE

DermaRoller størrelsesskema

Når du skal købe en Dermaroller kan du vælge hvilken længde nålene skal have.Hvilken længde nåle du skal købe afhænger af hvilket problem det er du forsøger at løse og hvilket område på kroppen du vil arbejde med. Nålenes længde har også betydning for hvor ofte du må anvende dem og i hvor lang

tid ad gangen, for bedst muligt at skåne huden. Jo kortere nålene er, jo mindre er chancen for at der kan opstå skader og bivirkninger, da de ikke trænger særligt dybt ind i huden.

 

Mange Dermaroller guides og manualer på nettet, skriver fejlagtig om hvordan Dermarollere kan have forskellige tykkelser og hvilke fordele og ulemper de forskellige tykkelser kan have. Det er en fejl at tro at dermarollerens nåle har forskellige tykkelser.
Alle nålene på Dermarollere er lige tykke, det er altså kun nålenes længde der har betydning.

 

 • KORTE NÅLE - 0.20mm OG 0.30mm

MOD HVAD?
De korte nåle er gode til at behandle huden i ansigtet og langs halsen, men også til hænderne og i hovedbunden, da huden her er mere tynd og fin.
Hvis du ønsker at behandle tab af hår, er denne størrelse perfekt til dig.

 

HVOR OFTE?
De korte nåle kan du uden bekymringer bruge hver dag. Vi anbefaler dog at du holder en pause ind i mellem, så huden kan hvile. Hver behandling bør vare 2-3 minutter.

 

 • MELLEM NÅLE - 0,50 mm

MOD HVAD?
Denne størrelse er også god til at bruge i ansigtsområdet og langs halsen.  
Hvis du ønsker at forynge huden, mindske rynker og grove linjer, så er denne størrelse perfekt til dig.

 

HVOR OFTE?
De lidt større nåle (0.50mm) bør du IKKE anvende hver dag, men istedet MAX 2 eller 3
gange om ugen. Hver behandling bør vare 2-3 minutter.

  

 • LANGE NÅLE - 0.75mm, 1.0mm OG 1.5mm

MOD HVAD?
De lange nåle er gode til at arbejde mere effektivt i huden og kan dermed forbedre nogle lidt grovere problemer som strækmærker, appelsinhud eller dybere ar på hele kroppen.


OBS! Nåle der er længere end 1,0 mm bør aldrig anvendes i ansigtet. Deres formål er at behandle områder som lår og mave, hvor huden er tykkere og mindre sårbar. Man kan også få dermarollere med nåle der er længere end 1,5 mm. Men dem anbefaler vi ikke til hjemmebrug. De anvendes primært af professionelle behandlere og specialister.

 

HVOR OFTE?

Med de lange nåle er det vigtigt at være mere forsigtig med hvor ofte du anvender dem. De lange nåle er mere effektive, men er også hårdere mod huden og derfor er det vigtigt at holde lange pauser imellem behandlingerne så huden kan nå at komme sig ordentligt. Vi anbefaler kun at bruge disse størrelser hver 6. uge og hver behandling bør have en varighed på 10 - 15 minutter.

 

________________________________________________________________________________

 

At finde ud af hvilken størrelse du skal købe, er nok det sværeste ved at købe en Dermaroller, så for at gøre det nemt for dig har vi lavet et lille skema så du kan få et overblik over alle disse informationer. Det eneste du skal gøre er at bestemme hvilket problem du ønsker at behandle og udfra tabellen vil du se hvilken størrelse der er den ideelle til dig.

Det er dog ikke nødvendigt at have mange forskellige dermarollere i forskellige størrelser. Du skal egentligt højest have 2 dermarollere, en til brug i ansigtet ( som skal være under 1,0 mm) og en til brug på resten af kroppen.

 

TILHØRENDE PRODUKTER

Dermaroller behandlingen består af 2 dele. Selve proceduren med nålehovedet, hvor du åbner op for hudens mikrokanaler og derefter påførelsen af hudplejeprodukterne som er lige så vigtig som den første del. Det er nemlig her at du gennem de vitaminindholdige produkter booster din hud med næring og gode stoffer der hjælper den med at danne nyere og stærkere hud.

 

BIO OIL


køb bio oil

Bio oil er en kendt hudplejeolie der indeholder en række effektive ingredienser når det handler om at fjerne strækmærker, alderstegn og ujævnheder i huden.
Olien har et naturligt indhold af blandt andet A- og E- vitaminer og planteekstrakter der specielt bliver optaget i huden efter en Dermaroller behandling. Derudover efterlader den også huden lækker blød og med en fin overflade.
Det positive ved Bio oil er at den hverken er klistret eller fedtet når du skal påføre den og du kan anvende den på hele kroppen.

Køb bio oil her!

 

ALOE VERA JUICE ELLER GEL


Både Aloe Vera Juice og Gel indeholder ekstrakter fra Aloe Vera planten. De har et fantastisk virkning når du påfører den efter en Dermaroller behandling da den både er fugtgivende, og kølende hvilket føles behageligt på huden. Men 

Økologisk Aloe vera gel

derudover hjælper den også med at mindske den rødme der måtte opstå efter behandlingen.

 • Aloe Vera gelen er produceret specielt til Dermaroller behandlingen da ekstrakten hjælper huden med at hele skaderne hurtigere når du påfører den på behandlingsområdet.

 

Køb Aloe Vera gel her!

 

 • Aloe Vera Juicen er en tyndere udgave af gelen, som også hjælper på hudirritation, forbrændinger, skoldninger, sår, eksem og andre hudproblemer hvilket gør den ideel til pleje efter Dermaroller behandlinger.

 

Køb Aloe Vera juice her!

 

 
køb hyaluron syre serum

HYALURONSYRE SERUM

En af grundene til at der med alderen opstår rynker i huden er fordi at den hyaluronsyre som naturligt befinder sig i huden går tabt med alderen. Derfor er netop dette produkt så vigtigt til at behandle alderstegn som rynker og grove linjer, da de fylder disse linjer ud og opstrammer huden. Den giver også huden fugtighed og efterlader den med et friskt udseende.

 

Køb Hyaluronsyre serum her!

 


Klorhexidin flaske

 

 KLORHEXIDIN (SPRAY, FLASKE, SÆBE)

Når du skal rense din Dermaroller inden og efter brug er Klorhexidin et fantastisk produkt til at desinficere den. Du kan købe Klorhexidin i 3 forskellige varianter.

 

 • Spray flaske er nem at håndtere og er meget praktisk når du skal rense din dermaroller da du blot skal spraye nålehovedet og skæftet med klorhexidin og derefter lade det tørre helt.

 

Køb Klorhexidin spray her!

 

 • Almindelig flaske. Hvis du køber Klorhexidin på flaske, bør du synke Dermarollerens nålehoved ned i en lille kop med Klorhexidin og lade det sidde deri, i 1-2 minutter. Derefter bør du lade den ligge (eventuelt på et stykke køkkenrulle) indtil den er helt tør.

 

Køb Klorhexidin på flaske her!

 

 • Klorhexidin sæben anbefaler vi at bruge på hænderne og huden både inden behandlingen med også inden du skal rense Dermarolleren for ikke at tilføre yderligere bakterier.

 

Køb Klorhexidin sæbe her!

 

 

KAKTUS OLIE

 

kaktus olie
 • Økologisk Barbary Fig Oil. Kaktus olien er enormt helbredende for huden. Den forebygger rynker og giver fugt til huden samtidig med at den efterladen den dejlig blød. Den kan bruges på alle typer af hud og bliver nemt absorberet af huden. Masser forsigtigt olien ind i huden i dagene efter behandlingen.

Køb Figenkaktusolie her!

 

 • Økologisk Barbary Fig Kaktus Olie Stick. Dette produkt er specielt praktisk til når du har foretaget Dermaroller behandlinger ved små områder, som ved øjnene, næsen eller munden da den er let at rulle hen over det behandlede område.

 

Køb Figenkaktus olie som stick her!


HVILKE STOFFER MÅ DE TILHØRENDE PRODUKTER IKKE INDEHOLDE?

Du bør være opmærksom på at der er nogle stoffer som er uhensigtsmæssige at påføre din hud lige efter behandlingen. Meningen med at påføre produkterne efter behandlingen er selvfølgelig at det skal gavne din hud, så derfor er det vigtigt at du undersøge hvilke ingredienser de produkter du anvender indeholder for at sikre at du ikke skader din hud.

Herunder finder du en liste over de stoffer eller ingredienser som de tilhørende produkter du påfører efter behandlingen IKKE må indeholde. Du kan trygt anvende de ovennævnte tilhørende produkter, da vi har sørget for at ingen af dem indeholder stoffer der kan skade huden efter Dermaroller behandlingen.

  

HVAD KAN JEG FORVENTE AF RESULTATER?

Ved brug af Dermarolleren, kan du forvente at mindske synligheden af ar efter acne, strækmærker, cellulite og få en mere elastisk hud, der ved hjælp af kollagenopbygning vil have en anti age effekt der minimerer rynker, grove linjer og træk i ansigtet.

 

Dermarolleren til hjemmebrug er en process der tager tid og du vil derfor ikke kunne se store resultater efter første og anden behandling. Det kræver tålmodighed men resultaterne er effektive. Du vil begynde at se forbedringer i huden allerede efter 4 uger og efter omkring 6 behandlinger vil du opleve at synligheden af ar vil være reduceret med 60%.
Alt dette varierer naturligvis fra person til person og afhænger af din hudtype og hvilken tilstand skaderne er i til at starte med. Det er dog vigtigt at understrege at god hygiejne i forbindelse med behandlingen er ekstrem vigtig for at få de bedste resultater.

 

Behandlingsprocessen kan måske for nogle syntes indviklet, da der er mange ting man skal tage stilling til når man skal købe sin Dermaroller første gang. Men egentligt er proceduren meget simpel og efter blot 2 eller 3 gange er man hurtigt kommet ind i rytmen og behandlingen bliver bare en del af ens ugentlige/månedlige skønhedsrutine. Huden vil der også have vænnet sig til behandlingen og du vil ikke mærke den rødme og irritation der opstår de første par gange.

 

 GODE RÅD TIL BRUG AF DERMAROLLER

 

 • Solcreme. Hvis du anvender Dermarolleren om sommeren, er det en god ide at påføre solcreme på det behandlede område da huden vil være meget udsat efter behandlingen. Men husk alligevel at din hud skal have ro efter behandlingen så det er bedst ikke at være ude i stærk sol for lang tid ad gangen.

 

 • Pibe lyde. Hvis din Dermaroller laver pibelyde når du anvender den, kan du afmontere dermarollerens hoved og smøre det med olie. Når du sætter hovede på igen, vil det sige en “klik” lyd når det er ordentligt fastsat.

 

 • Tag billeder af resultaterne. Det kan for mange være rigtigt rart at have billeder man kan sammenligne med efter hver behandling for at få øje på de fremskridt der er. Behandlingen med Dermarolleren kræver tålmodighed og billederne kan virke som motivation når man føler at ventetiden er lang før der sker noget.

 

 • Deling af dermarollere. Du bør aldrig dele din dermaroller med andre, da det handler om din egen personlige hygiejne og for at undgå infektioner er det bedst at holde den for dig selv.

 

 • Udskiftning af dermarolleren. Alt efter hvor tit du benytter dig af dermarolleren, vil den med tiden begynde at blive sløv og dermed ikke særlig effektiv. Som regel bør man udskifte sin gamle dermaroller med en ny efter 3-5 måneder, men du kan selv mærke når den begynder at blive sløv og mindre effektiv.

 

 • Vedligeholdelse. Du bør opbevare din dermaroller i den beholder den kommer i når du køber den. Hvis den ligger frit uden beskyttelse kan du risikere at nålene enten bliver sløve eller bøjet, hvilket vil betyde at dermarolleren ikke har nogen effekt.

 

Nu er du godt klædt på til din første Dermarollerbehandling. Men husk på at alle mennesker har forskellige typer af hud og forskellige kroppe. Derfor er denne guide kun vejledende. Nogle har hårdere hud der kan tåle mere, og andre har mere sensitiv hud hvilket man altid skal tage hensyn til.

 

Nogle ar eller skader kan være dybere og værre end andre og derfor vil det også tage længere eller kortere tid at behandle, alt efter hvordan den enkelte situation er. Men her på siden har du en guide der kan hjælpe dig til at få det bedste ud af din behandling på en måde der ikke skader din hud, men istedet hjælper den til at gendanne og forbedre sig selv.

 


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres