Beklager at vores pakker er grimme, men det er godt for miljøet

Hænder pakker papir ned i en kasse

 

Vidste du at der hvert år bliver smidt mellem 5 til 13 millioner ton plastik ud i verdenshavene, som ofte bliver indtaget af fugle, fisk og andre levende organsimer? (13 MILLIONER TON!) Forskere mener at ved år 2050 vil havene indeholder mere plastik end fisk, i vægt.

Vi ved at det kræver tid at omvende sit liv til en mere bæredygtig og miljøvenlig livsstil når man ikke er vant til det. Men vi syntes at det giver så god mening at passe på vores jord og vi føler ikke at der er nogen anden mulighed end at tilpasse os en mere miljøvenlig måde at drive vores webshop på. Derfor er vi i fuld gang med at ændre vores måde at arbejde på:

  • Vi er blandt andet i gang med at udskifte mange af vores Argan olie produkter, som før var i plastikflasker, til glasflasker i stedet.

 

  • Vi er på vej til at udskifte alt vores printpapir (labels og fakturaer) til genbrugspapir. Og desuden så har vi også en lille miljøvenlig gave til dig hvis du er heldig.

 

  • Vi genbruger altid den emballage vi får tilsendt fra andre virksomheder og benytter dem til at pakke jeres ordrer ned i. Så vi beklager altså meget hvis vores pakker ikke er så smukke, men det er godt for miljøet og det vægter vi højere.

 

  • Derudover så forsøger vi at printe så lidt som muligt og i stedet for sende alle de nødvendige informationer ud digitalt.

 

  • Vi forsøger at indføre flere og flere miljøvenlige og økologiske produkter, som fx vores bambus tandbørste som et naturligt alternativ til de mange plastiktandbørster i verden.


En miljøvenlig gave til dig!

miljøvenlig virksomhedAlle vores cremer og olier har en udløbsdato, hvilket betyder at vi fra den dag ikke længere må sælge dem til jer (hvilket vi selvfølgelig overholder). Men det betyder også at mange produkter simpelthen bliver smidt ud, selvom de stadig er helt fyldte og i god stand. 

Det syntes vi er synd og spild af materiale og vi vil meget hellere give dem ud til dig. Derfor, når vi har nogle produkter der er gået over deres udløbsdato, sender vi dem med i din ordre som en ekstra lille gave, i håb om at du kan bruge dem alligevel.

Så hvis du er heldig modtager du en lille miljøvenlig gave sammen med din ordre hos os.

De grønneste hilsner,

Perfect Body Teamet


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres