Få en bedre holdning med et rygstøttebind

Kvinde strækker ryggen i naturen

 

Mange af os går dagligt rundt med ondt i ryggen, enten som følge af hårdt fysisk arbejde, skader eller fra at sidde flere timer foran computeren hver dag. Rygsmerter kan være en stor belastning i hverdagen og er ofte også årsag til andre smerter som hovedpine eller migræne. Det er enormt vigtigt at opretholde en ordentlig og sund holdning i kroppen for at ryggen ikke bliver skæv med alderen og skaber flere smertefulde problemer.


Der er det gamle trick med at forestille sig, at man er en marionet dukke med en snor i nakken. Når du opdager at du synker sammen i ryggen så forestil dig at du hiver dig selv op ved at hive i snoren. Det er et billigt trick, men I hverdagens stress og jag kan det være utroligt svært at huske på at holde ryggen rank. Derfor findes der faktisk en del produkter som hjælper dig med at give ryggen en sund holdning.

Med et rygstøtte bælte kan du helt diskret (da den sidder inde under tøjet), få en bedre holdning i kroppen både når du er hjemme og ude, fx på arbejdet. Bæltet fungerer ved at gå ind og give støtte til brystet og skuldrene sådan at ryggen ikke kan synke sammen og øjeblikket lindre smerter.

Rygstøtte bælteBæltet sørger for at de muskler som ikke bliver brugt når du falder sammen i ryggen, nu bliver aktive og begynder at arbejde for at holde ryggen “oppe”.
Når din ryg dagligt får støtte fra bæltet til at holde sig rank, vil kroppen automatisk begynde at vænne sig til denne positur og du vil med tiden opnå en bedre holdning (selv uden rygstøtten).

Rygstøtte bæltet er især ideelt til personer der til dagligt udfører hårdt fysisk krævende arbejde hvor man fx skal bøje sig ned og samle ting op. Hvis man løfter tunge objekter på den forkerte måde, kan det være enormt usundt for ryggen og det er derfor vigtigt at være opmærksom på at holde kroppen i den korrekte positur, hvilket rygstøttebæltet hjælper dig med. Så du kan med fordel give den hårdtarbejde mand eller kvinde et bælte med på arbejdet.

Det er ikke kun tunge løft der kan skade ryggen, selv når du sidder stille på en stol fx på et kontor eller derhjemme foran computeren i flere timer, vil din krop være foroverbøjet i en skadelig stilling, hvilket ryggen desværre vænner sig til og opretholder selv når du har rejst dig fra computeren. Derfor kan du sagtens sidde med rygstøttebæltet på når du arbejder foran skærmen for at forebygge dette.

Mange rygstøttebælter indeholder også magneter, som lader blodlegemerne positivt når de strømmer forbi magneten. Det gør at de mange blodlegemer ikke tiltrækker hinanden og dermed ikke klumper sammen, hvilket betyder at blodet bedre kan cirkulere i kroppen.

Der findes mange forskellige typer af rygstøtte bælter, men her har vi fundet en til dig, som er produceret i et elastisk stof, som både er behageligt at have på og samtidig indeholder en magnet.

 

 

Køb rygstøttebæltet her!

 

 

 


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres