Har du røde knopper på lår og arme? Så har du nok Keratosis Pillaris

Kvinde i bikini smører ben ind i creme

 

Har du også de irriterende hårde røde knopper på lårene og underarmene? Så har du nok Keratosis pillaris ligesom så mange andre af os. Det lyder ikke så godt, men frygt ikke der er en løsning! Det hele handler nemlig om ordentlig pleje af huden.

De røde knopper er ikke bumser eller talgknopper som mange fejlagtigt antager, men opstår i stedet for når døde hudceller ophober sig i hårsækkene, som normalt ikke skal være der.

Du kan forsøge at skrubbe dem væk alt det du vil, men det gør som regel bare problemet værre. Faktisk så er det bedste du kan gøre at give huden fugt. Det handler nemlig om at du har for tør hud der hvor knopperne opstår og den eneste løsning mod tør hud er at give den fugt.

Det er svært at få knopperne til permanent at forsvinde. Men med en lækker fed creme kan du faktisk få dem til at forsvinde delvist, og i helt sikkert få rødmen til at forsvinde, og i stedet løfte sløret for et par smukke glatte ben og arme som du kan være stolt af at vise frem!

Vi anbefaler altid at du vælger en naturlig creme, uden tilsætningstoffer og parfumer der kan irritere huden, derudover skal den være fed nok til at give huden alt den fugt den har brug for. Du kan eventuelt vælge en creme som indeholder en lækker naturlig olie som samtidig tilfører huden vigtige næringstoffer og holder den sund.

Køb en lækker Sweet skin Argan creme lige HER!

De fleste hudproblemer er faktisk ikke særligt svære at løse, så længe man gider at bruge lidt tid på at give kroppen kærlig omsorg og pleje, så er den egentligt enormt taknemmelig.

Sæt eventuelt en dag om ugen af til at pleje kroppen i en times tid, lav et fodbad, læg en ansigtsmaske, giv håret en hårkur og smør kroppen ind i en lækker fugtighedscreme. Smør en fed creme på lårene og underarmene hver aften inden du går i seng. Mere kræver det ikke at pleje normal hud, og du vil helt sikkert ikke fortryde det.

Keratosis pillaris er selvfølgelig helt harmløs, men det er bare ikke særligt charmerende at kigge på, fordi vi vil jo helst gerne have glatte og bløde ben eller arme ligesom Beyonce, ikke?

Prøv det af og se om det virker for dig!


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres