Hvad Er En DermaRoller

ZGTS Dermaroller på orange baggrund

 

En DermaRoller er en rulle med små nåle på, som kan hjælpe mod en lang række hudproblemer ved at forny huden. Den bruger en teknik kan Micro Needling, som går ud på at de små nåle laver en masse små huller i huden. Tit vil man slet ikke kunne se at et område er behandlet, men huden opfatter dette som en stor skade og begynder derfor den naurlige proces med at danne ny hud på området. Dette er en helt naturlig proces og den er ikke skadelig for huden. Mange oplever at huden vil blive rød og lidt irriteret efter en DermaRoller behandling. Dette er helt normalt og gør ikke noget. Det ser dog ikke så pænt ud, og vi anbefaler derfor at man behandler om aftenen inden man går i seng, så huden kan nå at komme sig inden man skal ud igen og så den røde farve kan nå at forsvinde.

 

Hvad kan en DermaRoller:

 • Minimere fine linjer
 • Fjerne både dybe, lyse og akne ar
 • Minimere pigmentpletter og mærker
 • Fremme hår regeneration
 • Fjerne rynker og andre alderstegn
 • Reducere åbne og store porer
 • Fjerne cellulite og appelsinhud
 • Fjerne strækmærker og karsprægninger 

DermaRoller Tips og Tricks:

 • Det er vigtigt at du ikke roterer rullen når den er i kontakt med huden, du skal først løfte rullen fra huden og du kan derefter skifte retning. Hvis du skifter retning eller roterer rullen mens den er i kontakt med huden vil du få rifter og sår.

 

 • Kig altid din DermaRoller igennem inden en behandling, kig altid efter følgende: Er nålene blevet skæve eller sløve? Er der skidt eller snavs på rullen? Ruller rullen rundt uden problemer? Husk også altid at rense din DermaRoller inden og efter brug.

 

Pas På Billige DermaRollere:

Man kan købe DermaRollere til 25-30 kr. på siden som eBay og Amazon. Disse er af meget lav kvalitet og vi anbefaler dem bestemt ikke! Man kan ikke være sikker på hvad nålene er lavet af, om rullen virker ordenligt og hvor lang tid de holder. Brug hellere de ekstra penge og få en ordentlig DermaRoller af god kvalitet. Vi har siden 2013 undersøgt markedet for DermaRollere og vi forhandler i øjeblikket nogle der er af rigtig høj kvalitet og som ikke er særligt dyre. Vores nåle er lavet af titanium, som gør at nålene er rigtigt stærke, skarpe og ikke ruster. Nogle DermaRollere har nåle af kirurgisk stål, dette er også fint, men man kan dog være overfølsom over for det nikkel som der kan være spor af i kirurgisk stål og derfor anbefaler vi titanium.

 

Myter om DermaRollere:

 • Man må ikke bruge en DermaRoller over 0,5mm - Dette er forkert, vi har skrevet mere om denne myte i vores tidligere blogindlæg:

 

 • DermaRollere med mange nåle er bedst - Behandlingen går hurtigere men det er faktisk ikke bedre. Vi anbefaler stadig 192 nåle som en normal DermaRoller har. DermaRoller med mange nåle er ikke dårligere, men de kræver flere kræfter for at trænge ind i huden og dette øger risikoen for nerveskader og vævsskader, blødnings og smerte.

 

 • DermaRollere skal være godkendt af Sundhedsstyrelsen før de er i orden og må sælges - Dette er forkert, vi har været i kontakt med Sundhedsstyrelsen og de siger at de ikke har noget at gøre med DermaRollere. Denne myte stammer fra da DermaRollerene var i TV2s Go Morgen Danmark, hvor de sagde at man ikke skulle købe DermaRollere, som ikke var godkendt af Sundhedsstyrelsen.

 

Se vores udvalg af Dermarollere her: https://perfect-body.dk/collections/dermaroller


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres