Hvad er Hyaluronsyre og hvad kan man bruge det til?

 

 

 

 

Woman putting serum on foreheadDu er helt sikkert allerede stødt på stoffet Hyaluronsyre når du har været inde og kigge på din nye ynglings nat eller dagcreme som skal få dig til at se ung og smuk ud.

Hyaluronsyre serum er faktisk et stof som allerede findes helt naturligt inde i kroppen. Det er et sukkerstof som kroppen bruger når det skal reparere væv når det bliver ødelagt, og til at udfylde tomrum i ledende for at de bedre kan modstå tryk udefra uden at komme til skade.

Det fantastiske ved sukkerstoffet Hyaluronsyre er at det binder sig ekstremt godt til vandmolekyler (1 hyaluronmolekyle kan holde fast på ca 200 vandmolekyler). Denne egenskab gør den utrolig brugbar til at holde huden fugtig, men også til at udfylde hudens tomrum sådan at eventuelle rynker of fine linjer bliver udjævnet. Faktisk så findes Hyaluronsyre i næsten halvdelen af anti age produkterne på markedet netop af denne grund. Mange af dem har også fokus på at øge hudens egen produktion af stoffet i stedet for at tilføje det direkte.

Hyaluronsyre serummetDu kender måske også ordet Restylane? Dette er faktisk Hyaluronsyre som bliver sprøjtet ind i huden, lidt ligesom Botox, men bare mindre skadeligt. Men du skal ikke være bange for at du skal under nålen, du kan nemlig også sagtens bruge Hyaluronsyren som en “creme” til at smøre på huden om aftenen inden du går i seng. Så får stoffet nemlig lov til at arbejde natten igennem mens kroppen er helt afslappet.

Fordelen ved at bruge hyaluronsyre som anti age produkt er at det er et naturligt stof som du jo allerede har inde i kroppen og dermed kan du være 100% sikker på at det ikke er noget skadeligt eller kemisk du propper ind i kroppen.

 

Du kan købe Hyaluronsyre serummet her!

 

Måske tænker du, at hvis det allerede findes i kroppen, hvorfor skal vi så tilføje det også? Det er nemlig sådan at mængden af Hyaluronsyre i kroppen falder jo ældre man bliver. Det kan du se ved at små børn og babyer har en lækker blød og fyldig hud uden rynker fordi både deres hyaluronsyre og kollagen depoter er propfyldte, men jo ældre vi bliver begynder huden at miste mere af disse stoffer og der begynder derfor at danne sig rynker i huden. Hvis man gerne vil holde huden ung og elastisk, så kan man tilføje huden ekstra af disse stoffer for at udjævne rynkerne i hele ansigtet.

Hyaluronsyre er et perfekt produkt især til om vinteren for huden har det med at blive mere tør og netop i denne tid har brug for en ekstra indsats for at holde den fugtig.

Selvom at Hyaluronsyren findes i de fleste anti age produkter, vil vi klart anbefale at bruge den rene hyaluronsyre serum, som ikke er tilsat alle mulige andre ingredienser. Den rene hyaluronsyre trænger nemlig hurtigt ind i hudens lag og begynder at binde sig til vandmolekylerne i huden og alt dette helt uden at fedte huden til. Prøv den og se om det er noget for dig!

___________________________________________________________________


1 kommentar

  • I know so much about this substance the body build for itself, has got to do with Oxygen of the skin, and the oxygen comes through the wanes in the blood. If you live a healthy life all your life, your vanes and your lever and kidneys are functioning right. There are just a problem, we have been filled with a lot of poise through the years. We have to chomppencate for it, I know for a fact, Oxygen travels with E vitamins, too much E vitamins are not good, it is an oily vitamin, meaning, it is not bound to a Mineral, in other words no si or ni Trade, mind you need that too, all pending on what your lack or witch organ is making trouble. So I find it nice you have found a lift, so you can LOOK beautiful, just think, it is important to be intact inside to live long and healthy. a lift will make you fool yourself. When you stop lifting from the outside, the damage will be even worse, when you stop, if you are not aware of how to live for your body.

    Nina Sativa

Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres