Hvilken Dermaroller skal jeg købe? - Vi har testet dem for dig!

Forskellige slags dermarollere

 

Når du skal til at anskaffe din en Dermaroller, er det utroligt vigtigt at tænke på kvalitet. Du har med et apparat at gøre som arbejde i hudens lag og derfor kan det hurtigt gøre med skade end gavn hvis du anvender et produkt som enten er bøjet eller sløvt. Hvis en Dermaroller er mistænksomt billigt så kan du nok også regne med at kvaliteten er derefter og netop kvaliteten bør du ikke gå på kompromis med når det handler om at behandle din krops indre. Men du kan selvfølgelig også komme i den forkerte ende og betale overpris for at produkt bare fordi det har et flot design eller er godt branded. Det er altså en hårfin grænse og derfor kan det altid betale sig at holde øje med hvilke produkter som andre allerede har prøvet og godkendt.

 

Hvis du køber en billig Dermaroller af dårlig kvalitet, kan du risikere at nålene er skæve eller at de ikke er skarpe nok og derfor går ind og ødelægger huden. En ordentlig Dermaroller af god kvalitet er ofte lavet i titanium og ankommer i en steril og ren indpakning. Det er selvfølgelig altid dejligt med et flot design og lækre håndtag osv, men det er ikke det du bør have fokus på når du vælger din Dermaroller.

 

Men der er utallige typer af Dermaroller mærker og det kan være forvirrende at finde rundt i hvad der er i orden og hvad der er fup. Vi har afprøvet nogle af de mest kendte Dermaroller mærker, som du ihvertfald kan stole på er af ordentlig kvalitet og giver dig et effektivt resultat.

 

ZGTS - 1. Pladsen 


Dermarolleren fra ZGTS er et af de kendte mærker i Danmark, og vi giver den en vinderplads fordi man tydeligt kan mærke at den er af høj kvalitet men også fordi den har et lækkert design. Den kan fås i mange forskellige størrelser alt efter hvad du ønsker at behandle. Produktet er rart at have i hånden netop fordi det er helt rundt og enormt praktisk at arbejde med.

Denne type er til dig der går op i et flot produkt udseende og som ønsker at alt skal være perfekt fra første gang. Hvis du er i tvivl om dette produkt så kan vi faktisk også berolige dig med at det har været anbefalet blandt andet i Go´ morgen Danmark!

  • CE godkendt Højkvalitets titanium nåle (192)
  • Ankommer i steril indpakning
  • Kan fås i 5 forskellige størrelser

 

Køb ZGTS Dermarolleren her!

 

DRS ( Dermaroller system) - 2 pladsen

DRS Dermarolleren har vi givet en anden plads da vi syntes at det er dejligt at den har mange flere nåle end de andre typer, hvilket betyder at den når hurtigere hen over et større område af huden. Det er ideelt til hvis du skal behandle fx steder som lår eller mave. Det eneste minus er at, fordi den er bredere end de andre så er den lidt mindre praktisk at bruge i ansigtet. Et andet plus er at man faktisk kan udskifte nålehovedet på denne Dermaroller, hvilket betyder at du kan have flere forskellige størrelser liggende og vælge imellem uden at du skal købe 5 forskellige Dermarollere.

  • CE og RoHs godkendt
  • Ankommer i steril indpakning
  • Højkvalitets titanium nåle (600)
  • Udskifteligt hoved

 

Køb DRS Dermarolleren her!

 

MNS ( Micro needle nurse system) - 3. pladsen

MNS Dermarolleren for en tredje plads da det er et mere simpelt produkt, hvor der er ikke gået så meget op i design men hvor der i stedet er fokus på kvaliteten og det praktiske, hvilket gør den til et super godt valg hvis det er første gang du skal bruge en Dermaroller og ikke ønsker at ligge alt for mange penge i projektet.

  • Højkvalitets titanium nåle (192)
  • Ankommer i steril indpakning

 

Køb MNS Dermarolleren her!


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres