Hvordan bruger man en Dermaroller til at fjerne akne ar?

Smuk ung pige med brunt hår i solens skær

 

En af de største og mest udbredte problemer indenfor skønhedsbranchen er de famøse bumser. Bumser og akne er noget vi alle kender til, enten fordi vi selv har haft det eller fordi vi kender nogen der har det, og det betyder også at der bliver forsket en del i hvordan vi kommer dette populære problem til livs. Både bumser og akne kan fjernes, men de sørger ofte for at vi ikke glemmer dem ved at efterlade tydelige spor i form af ar, som er en smule mere besværligt at komme af med men det er heldigvis ikke helt umuligt.

Den nemmeste måde at komme af med arrene fra akne er simpelthen ved fuldstændigt at bytte den gamle hud ud med ny hud og det kan du nemt gøre med en Dermaroller.

Køb Dermaroller til ansigtet HER!

Hvordan fungerer det?

Dermarolleren fungerer ved hjælp af et lille nålehoved som forsigtigt rulles hen over huden hvor arret befinder sig. På den måde vil der blive skabt små huller i hudens overflade og kroppen vil nu tro at huden er i stykker og straks begynde at lave ny hud. Det vil altså sige at Dermarolleren kickstarter kroppens naturlige gendannelsesprocess der hvor du ønsker det.

Ar fra akne kan opstå mange forskellige steder, på arme, ved skuldre eller i nakken, men de steder kan man nemt dække til med tøj og derfor ligger vi ikke så meget i dem. Men ar i ansigtet derimod vil vi helst undvære medmindre man er villig til at gå med maske 24 syv og det er nok de færreste.

Cremer mod ar er nok den mest populære måde i øjeblikket at fjerne ar på, men rigtigt mange produkter på markedet er kun designet til at tjene penge og hjælper faktisk overhovedet ikke din hud med at fjerne ar, med derimod kun til at fugte huden. Med de cremer som hjælper tager det desuden meget lang tid før du oplever resultater. Dermarolleren går ind og interagerer direkte med huden og fortæller komponenterne i kroppen hvad det er du gerne vil have den til, nemlig at skabe ny hud der hvor arret befinder sig.

 

Hvilken Dermaroller skal jeg bruge mod akne ar i ansigtet?

Når du skal behandle ar i ansigtet, så er det vigtigt at huske at huden i ansigtet er meget mere følsom end huden på fx lår eller mave og derfor bør man aldrig bruge en Dermaroller med nålestørrelse over 1,0 mm i ansigtet. Faktisk så er 1,0 mm (eller 0,75) den perfekte størrelse til at fjerne dybe ar i ansigtet, hvorimod mindre størrelser som 0,2 eller 0,5 er mere egnet til at fjerne rynker eller til at behandle endnu mere følsomme områder som rundt om øjne, hænder eller hals.

Du kan også vælge at anskaffe dig en Dermastamp, hvor du i stedet for at rulle et nålehoved hen over huden, forsigtigt presser nålene ned i huden og giver en mere målrettet behandling. Det er mere praktisk og skånsomt overfor huden når du blot skal behandle små områder som ar.

Køb en Dermastamp HER!


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres