Kan man bruge Hyaluronsyre serum mod tør hud i ansigtet?

Woman with towel around hair and facemask

 

Ja! Hyaluronsyre er faktisk et sukkerstof som findes inde i din krop og bliver produceret naturligt for at kunne beskytte ledene mod udefrakommende tryk. Men selvom at det er et sukkerstof skal du ikke være bange for at det er usundt ligesom når man spise slik, det er det nemlig overhovedet ikke. Det er faktisk sådan at Hyaluronsyre er ekstremt bindende til vand, så meget at et enkelt molekyle kan binde sig til over 200 vandmolekyler!

hyaluron syre produkt
Det gør selvfølgelig Hyaluronsyren til dronningen af fugtighedscremerne, og du kan derfor med stor fordel bruge dette lækre stof mod meget tør hud, da det med det samme vil trænge ind i hud lagene og begynde at samle vandmolekyler til sig. Men du skal ikke være bekymret for at få fedtet hud, fordi hyaluronsyren bliver nemlig hurtigt absorberet af huden uden at efterlade rester på overfladen.

Når man begynder at komme op i årene, vil mængden af Hyaluronsyre, kollagen og elastinfibre i huden falde drastisk hvilket betyder at huden hurtigere bliver tør og ikke længere er lige så fast (hvilket er derfor der opstår rynker).


Du kan prøve Hyaluronsyre serummet her!

Især vintermånederne er meget hårde mod vores hud, da de kolde temperaturer og det barske udemiljø med vind og slud går ind og udtørrer huden. Det betyder selvfølgelig at vi skal passe ekstra meget på vores kroppe i disse måneder og derfor er det vigtigt at tilføre huden masser af fugt!

Du kan med fordel påføre Hyaluronsyre serummet i ansigtet dagligt enten om morgenen eller om aftenen, hvor sukkerstoffet går ind og udfylder rummene i huden og opstrammer ansigtet samtidig med at din hud får den fugt det har brug for for at holde sig sund og lækker blød.

Fordi at hyaluronsyren er så effektiv og binder sig til så mange vandmolekyler ad gangen, er det kun nødvendigt at påføre et par enkelte dråber af sukkerstoffet på huden for at det virker.

Så nu er det bare om at prøve det af, din hud vil helt sikker være taknemmelig for det!

 


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres