Kan man fjerne bumser, hudorme og uren hud med en Dermaroller?

Woman holder her face and looking away

 

Vi stræber allesammen efter at opnå glansfuld hud fri for bumser og urenheder, fordi hvem vil ikke gerne se ud som alle de smukke piger på coverbillederne?

Men når vi skal behandle urenheder i ansigtet er det vigtigt at huske på hvad bumser og hudorme egentligt er. Bumser er faktisk en betændelsestilstand i huden, som opstår når der kommer overproduktion af hormonet Androgen. Dette hormon går ind og irriterer talgkirtlerne og dermed opstår der betændelse. Det er ofte i puberteten at der sker en øget produktion af Androgen og det er derfor at teenagere ofte døjer meget med bumser og akne.

Hudorme derimod er talgkirtlerne der er forstoppet. Talg er noget der findes helt naturligt i huden og er med til at smøre de små hår der kommer ud af porerne. Nogle gange bliver disse talgkirtler stoppet til med døde hudceller og derfor kan talget ikke komme ud og sætter sig i stedet som små buler i huden. Den sorte farve som kendtegner hudormene er simpelthen bare fordi at talget er kommet i kontakt med ilt.

Det korte svar på om man kan fjerne bumser, hudorme og uren hud med en Dermaroller er nej, men der findes heldigvis en masse andre produkter som i stedet er designet til netop disse problemer, hvilket du kan læse om her i indlægget.

En Dermaroller har fokus på at gendanne huden, sådan at du kan fjerne de steder på huden som ikke er så pæne. Dermarollerens mange små nåle går nemlig ind og laver små sår i huden, hvorefter kroppen opfatter det som om at disse stedet er “i stykker”, og begynder derfor at danne ny hud der hvor nålene er kørt hen over. På denne måde kan du fjerne spor fra ar, appelsinhud og rynker i huden med en Dermaroller.

Køb Dermarolleren her!


Hvis du i stedet ønsker at fjerne bumser og hudorme er der en del andre midler du kan tage i brug.

Fjern bumser

For at fjerne bumser, skal du bruge et anti inflammatorisk produkt der går ind og neutraliserer betændelsestilstanden i huden. Især Aloe Vera planten er enormt effektiv når det kommer til at behandle bumser, da gelen i plantens kød er anti inflammatorisk.

Fordelene ved at bruge Aloe Vera til at behandle bumser er at det først og fremmest er et 100% naturprodukt og udover at være anti inflammatorisk tilføjer det også huden en masse vitaminer og mineraler som holder huden sund og samtidig hydreret.

Der findes mange produkter med Aloe Vera, men du kan fx vælge at lægge en Aloe vera ansigtsmaske et par gange om ugen, for at fjerne betændelsen i bumserne.

Køb en Aloe Vera ansigtsmaske her!

 

Derudover kan du også købe aloe Vera gelen fra planten som du kan smøre i ansigtet for både at lindre irritation og kløen, men også for at bruge gelens anti inflammatoriske egenskaber mod bumserne.

Køb Aloe Vera gel her!


Grønt ler indeholder mange mineraler som holder huden sund og du kan blandt andet få en grøn ler med citron verbena som også er anti inflammatorisk og derfor ideel som ansigtsmaske mod bumser. 

 

Køb Green Clay, lemon verbena her!


 

Fjern hudorme

Hvis du ønsker at fjerne hudorme fra huden, skal du fokusere på at skrubbe og eksfoliere huden for at fjerne de døde hudceller der ophober sig i talgkirtlerne. Det kan du eventuelt gøre ved at bruge en facescrub et par gange om ugen.


Køb facescrub fra NaturallyThinking her!


Der findes også andre mere akutte måder at fjerne hudorme på, blandt andet kan du lægge en peel off ansigtsmaske, eller den såkaldte Black Mask, som ligges som et tykt lag i T-zonen hvilket er der hudormene oftest opstår. Masken hiver de små hudorme ud af porerne og efterlader talgkirtlerne rene og fri for urenheder.


Køb Black Masken her!


Sidst men ikke mindst kan du faktisk også suge hudormene ud af porerne. Det lyder mærkeligt når man først siger det, men det er faktisk et lille apparat der simpelt nok suger hudormene ud fra deres skjulesteder ved at skabe vacuum mellem hudormen og en lille sugekop.


Køb Blackhead Vacuum her!


Som du kan se er der masser af ting du kan gøre for at fjerne urenhederne i ansigtet. Det er altid forskelligt hvad der virker fra person til person da vi alle har forskellige hudtyper. Nogle har fedtet hud, andre har tør hud osv. Men det eneste du kan gøre er simpelthen bare at prøve dig frem og se hvad der virker bedst for dig!


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres