Sådan bruger du en Dermaroller i ansigtet mod ar og rynker

Woman with dark hair and green eyes


Hvad er en Dermaroller?

En Dermaroller er et lille apparat med et nålehoved for enden, som rulles hen over huden (i ca 2-15 minutter alt efter nålestørrelsen) og dermed laver små huller. Hullerne bliver af kroppen opfattet som om at huden er i stykker og derfor begynder den straks at reparere på det behandlede område. Denne naturlig gendannelsesprocess som dermarolleren sætter igang er en effektiv måde at fjerne både ar, rynker og appelsinhud.

Når man begynder at bruge en Dermaroller, vil der naturligvis opstå en masse spørgsmål og det kan ofte være forvirrende hvilken type dermaroller og hvilken nålestørrelse man skal bruge til hvad. Her i dette indlæg vil vi fokusere på at forklare jer hvordan man bruger en Dermaroller til at fjerne ar og pigmentfejl i ansigtet.

Køb Dermarolleren her!


Dermaroller til ansigtet


Huden i ansigtet er tyndere og mere følsom end huden på fx lårene og derfor er det vigtigt at være ekstra forsigtig når man behandler dette område.

Når du bruger en Dermaroller i ansigtet er det primært til at fjerne ar, fra fx operationer, skader og akne, eller du kan også bruge Dermarolleren til at fjerne pigmentfejl eller rynker i ansigtet. Men du skal huske på at du aldrig må bruge Dermarolleren på underlæben eller oven på øjnene (øjenlåget), da disse er meget skrøbelige områder.

Husk også at det ikke er nødvendigt at rulle nålehovedet mere end 3 gange over det samme område, da det blot vil gøre mere skade end gavn og du kan risikere at huden i ansigtet bliver rød og irriteret.

Hvis du ønsker at behandle området rundt om øjnene, kan du købe en Dermaroller som er specielt designet til netop dette formål. Den er ofte smallere og har et mindre antal nåle end de normale Dermarollere så du bedre kan komme til.

Køb en Dermaroller til øjenområdet her!

Hvis du ønsker at behandle et lille område af ansigtet som fx et ar, kan du i stedet vælge at købe en Dermastamp, hvor du i stedet for at rulle nålene hen over hele ansigtet blot trykker nålene ned på det enkelte sted der er behov for det, hvilket giver en mere præcis behandling.

Køb Dermastampen her!

Den vigtigste regel at huske på når du skal foretage en Dermaroller behandling i ansigtet er at du aldrig bør bruge en Dermaroller med en nålestørrelse der er over 1,0 mm. De større størrelse er designet til at behandle områder med tykkere og grovere hud, som fx lår eller mave.


Hvilken nålestørrelse skal jeg vælge til ansigtet?


Hvilken størrelse du skal vælge kommer helt an på hvilket problem du forsøger at løse.

  • Behandle hænder, øjenområde, hovedbund og hals - Her vil vi klart anbefale at du bruger de korte nåle (0,20 - 0,30 mm) da de er mere skånsomme mod huden og dermed perfekte til disse områder. Du kan bruge de korte nåle til at behandle hovedbunden for hårtab. Eftersom at disse nåle ikke er så hårde mod huden kan du også foretage behandlingen dagligt uden at du skal være bange for at overbelaste den.

 

  • Fjerne rynker eller pigmentfejl og gøre huden yngre - Til dette problem bør du anvende en lidt længere nålestørrelse som 0,50 mm, da disse trænger lidt dybere ind i hudlagene og dermed skubber huden til at gendanne sig selv der hvor du har de grove linjer. Disse nålelængder bør ikke anvendes mere end 2 gange om ugen.

 

  • Fjerne dybe ar - Hvis du ønsker at reducere eller fjerne ar i ansigtet, skal du op på en af de større nålelængder, enten 0,75 eller 1,0 mm ( men som sagt aldrig over 1,0 mm i ansigtet), da disse går ned i de dybeste lag af huden og er mere effektive, men samtidig også en del hårdere mod huden hvilket også er derfor at du kun bør bruge denne nålelængde hver 6. uge.

Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres