Sådan vidste du ikke at man kunne barbere ben

Kvinde barberer sine ben med skraber i et badekar

 

De fleste kvinder oplever byrden ved at skulle barbere kroppen, hver eneste gang man er i bad. I kender måske det med at man står inde i sin bruser, det er glat og man får pludseligt lavet nogle krumspring og finder sig selv i yogapositioner som man ikke troede var mulige, samtidig med at man frygter for sit liv, for ikke at glide på det våde gulv med et barberblad i hånden. Alt dette bare for at få den helt rigtige vinkel til at fjerne de sidste små hår på benene, under armene eller helt andre steder.

Jeg vil fortælle jer en lille hemmelighed, som vil gøre det meget lettere for alle jer kvinder der har oplevet ovenstående, eller måske endda i samme stil bare mindre dramatisk.

Du kan faktisk barbere dine ben, helt stille og roligt, uden at dryppe vand ud over det hele, imens du sidder og slapper af i sofaen til en god film. Og nej jeg snakker ikke om en af de der smertefulde gør-det-selv laserbehandlinger.

Tror du jeg lyver? Så læs med her.

Hvad er Sundepil?

Køb Sundepil HER!

Sundepil er en lille plade, (som minder lidt om sandpapir, men langt fra er det) lavet af små krystaller som nænsomt sliber hårene væk fra benene, og samtidig eksfolierer huden (fjerner de døde hudceller) på en sådan måde at du slet ikke vil kunne lade være med at sidde og mærke på dine ben bagefter. Jeg er selv hyppig bruger af produktet og jeg kan godt sige dig at jeg er afhængig.

Du kan faktisk både bruge den til benene, armene, armhulerne, i ansigtet og i bikinilinjen, da der både kommer en stor og en lille krystalplade med, så du kan komme til de fleste steder. Derudover så virker processen lidt ligesom ben massage hvilket vil sige at du faktisk øger blodcirkulationen blot ved at “barbere” benene helt og aldeles smertefrit. Smart ikke?

Derudover så skal du ikke tænke på at have “tusinde” forskellige barber blade liggende, og du kan ikke huske hvilke du har brugt og hvilke er nye. Hver anden uge skal du også ud og købe en ny pakke. Det er SÅ besværligt med de barberblade og det er desuden heller ikke særligt godt for miljøet med alt det plastik. Sundepil krystalpladerne kan nemt holde i 1-2 måneder, hvorefter du blot skal bestille nye plader til den.

Men du kan jo selv prøve det af og se om det er noget for dig.

Køb Sundepil HER!


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres