Skal man bruge bedøvende creme til en dermaroller?

Bøtte med creme i hånd

 

Under en Dermaroller behandling, vil de mange små nåle på apparatets hoved blive rullet hen over huden og lave små huller som kroppen opfatter som skader. Kroppen går derfor straks igang med at skabe ny hud der hvor “skaden” er sket, hvilket er en helt naturlig process som bliver sat igang af Dermarolleren. Det er sådan en Dermaroller behandling virker og du kan dermed genskabe og forbedre huden på et bestemt område af kroppen som fx kan være et sted hvor du har et ar, rynker eller appelsinhud.

Køb Dermarolleren her!

Det kan måske virke lidt skræmmende med de mange nåle og der vil naturligvis dukke mange spørgsmål op som, gør det ondt? Bløder det? Får jeg brug for bedøvende creme? Vi vil her forsøge at give dig svar på disse spørgsmål.

Først og fremmest er det enormt svært at fortælle om det gør ondt på netop dig, da alle mennesker har forskellig smerte terskel og det der måske gør ondt på en, vil måske bare mærkes som et lille prik på en anden. Men vi har selvfølgelig selv testet vores Dermarollere og kan ud fra egen erfaring fortælle at det langt fra er en smerte der er uudholdelig, men vi kunne godt mærke at det prikkede lidt. Man må desværre lide for skønheden, men der findes jo også nogle tricks til at gøre oplevelsen lidt mere behagelig.

Hvis du er meget bange for at det gør ondt, så kan du altid vælge at anskaffe dig en bedøvende creme som du smører på det hudområde du ønsker at behandle inden du går igang. Men det er ikke noget krav og det er helt ufarligt at foretage en dermaroller behandling uden bedøvende creme.

Køb den bedøvende creme her!

I forhold til om det bløder under en Dermaroller, så er svaret nej. Det bør ikke begynde at bløde når du kører nålehovedet hen over huden og hvis det gør så er det sandsynligvis fordi at du har trykket for hårdt med Dermarolleren. Det er kun meningen at man skal give apparatet et meget let pres mens man kører den i de forskellige retninger. Som udgangspunkt bør det ikke bløde, hvis man gør det korrekt.

Du har måske set mange af de “skræmmebilleder” der findes på nettet hvor ansigtet bløder efter en nålebehandling, men du bør være opmærksom på at disse billeder er fra professionelle operationer og behandlinger, fx med laser eller peeling, og det har intet at gøre med en Dermaroller til hjemmebrug.

Du kan roligt foretage din Dermaroller behandling derhjemme, læg en bedøvende creme hvis det gør dig mere tryg og du bør slet ikke være bange for om det er farligt, så længe du har informeret dig om at bruge de rigtige nålestørrelser til det område du ønsker at behandle. Husk at hvis du er i tvivl, kan du altid skrive eller ringe enten til din forhandler eller til lægen. Så prøv det endelig af og se om det er noget for dig!

Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres