Vidste du at din krop er fuld af giftstoffer? Sådan Detoxer du hurtigt og nemt

Masser af blåbær på mørk baggrund

 

Detox kurene er blevet en kæmpe trend og uendelige detoxificerende opskrifter ligger på nettet, klare til at blive plukket som modne pærer på et træ. Det ser flot og sundt ud, men det kan være svært at holde ved lige når man måske ikke er vandt til den sunde livsstil, eller hvis man ikke lige har tid til at stå at presse grøntsagsjuice kl 7:00 hver morgen inden arbejde. Vi vil gerne introducere dig til 3 hurtige, nemme og lige så effektive måder at detoxe din krop på.

 

Din krop bliver dagligt udsat for små skader, gennem det du indtager, det luft du indånder eller generelt bare af de omgivelser du befinder dig i. Vores moderne samfund er fuld af kemikalier, plastik og farlige giftstoffer, som man ikke kan undgå sætter sig i fx de madvarer vi spiser til dagligt og ophober sig i kroppen som det vi kalder toksiner.

 

I vores stressede hverdage er vi blevet vant til at spise fastfood, sukkerindholdige madvarer uden nogen form for næring, vi ryger og indånder forurenet luft og så undrer vi os over hvorfor der er så meget sygdom?

Kroppen er bygget til selv at skille sig af med giftstoffer i kroppen. Det gør den blandt andet gennem leveren som renser kroppen for fx medicinrester. Men efter at vi er begyndt at leve vores moderne liv gennem giftfyldte industrier i et samfund fuld af forurening, kemikalier og plastik, så kan kroppen altså ikke helt følge med med mere og derfor har den brug for lidt hjælp.

 

Du har helt sikker nogle filtre i dit eget hjem, om så det er en støvsuger, en tørretumbler eller et ventilationsanlæg så ved du at når filteret er fyldt op med snavs og skidt, så skal det tømmes og renses før det fungerer igen. Du kan se på dine organer lidt ligesom disse filtre.

Detox betyder egentligt bare at man renser blodet for giftstoffer. De fleste detox kure handler om at man skifter alt det dårlige mad ud med lækre, sunde og næringsindholdige madvarer som hjælper kroppen med at skille sig af med toksiner.

Færre cheeseburgers, flere grøntsager.

Det kan lyde meget simpelt, men også skræmmende når man er vandt til at leve af kopnudler og pomfritter på daglig basis. Men faktisk så behøver du ikke drikke agurkevand tre gange om dagen for at detoxe din krop. Der er mange forskellige måder at udrense kroppen på, og her kommer vi med 3 hurtige og nemme måder at gøre det på:

 

1. Detox plastre

En helt naturlig måde at fjerne giftstoffer fra din krop er gennem detox plastre, som påføres under fodsålerne hvor de skal sidde natten over. Plastrene indeholder nogle aktive ingredienser som bambus eddike, infrarød energi og negativ ion udledning, hvilke går ind og frigører de blokeringer der er i lymfesystemet.

Ingredienserne absorberer de toksiner som ophober sig i fødderne, hvilket du faktisk kan se med det blotte øje, når plastrene morgenen efter har efterladt mørke pletter. Disse mørke toksin pletter vil blive mindre og mindre jo flere gange du bruger plastrene og jo mere udrenset din krop bliver.

Køb Detox plastrene HER!

2. Tag et lerbad

Rødt ler, er en anden måde du kan detoxe kroppen på. Det røde ler som bliver gravet op i Marokkos undergrund (derfra farven), er negativt ladet, hvilket betyder at det binder sig fast til toksinerne som er positivt ladet.

Leret er nemt at bruge når du alligevel skal i dit karbad, hvor du blot kan tilføje en vandopløsning af 5-9 deciliter ler til det varme vand. Du skal blot sidde i det lerfyldte badekar 15-20 minutter og nyde hvordan leret udrenser din krop for giftstoffer.

Køb rødt ler fra Marokko HER!

3. Drik vand (med citron)!

Vi siger det igen og igen og igen. Og gerne flere gange. Drik nu en masse vand, der er jo en grund til at vi ikke kan leve uden det. Vandet er nok den aller mest naturlige måde at udrense kroppen på, og når du nu alligevel skal drikke ca 6 glas vand om dagen, som anbefalet så kan du jo lige så godt putte en halv citrons saft i ( hvilket også smager meget bedre).

Der er mange fordele ved at drikke citronvand. En af dem er at det hjælper kroppen med at udrense giftstoffer. Når du begynder at drikke mere citronvand, vil du opleve at du udskiller mere urin end normalt, hvilket blot tyder på at udrensningen virker. Kroppen er nemlig så smart at den udskiller toksiner gennem dit tis!


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres