Hvad er bindevævsmassage?

Bindevævsmassagen er oprindeligt udviklet i år 1929 af den Tyske fysioterapeut Elisabeth Dicke. Bindevævsmassage med sugekopper i den nuværende udformning, er udviklet og produceret af Perfect-Body ved Bjarne Schostack.

 

Bjarne Schostack vidste, at bindevævsmassage var den eneste holdbare løsning på cellulite problemet, blot er bindevævsmassage uhyre krævende for terapeuten og vanvittigt dyrt for kunden, hvis målet er helt at komme af med cellulite. Inspireret af Kinesisk medicin, hvor sugekopper har været brugt i årtusinder og stadig bruges til behandling af mange dårligdomme, udviklede Bjarne Schostack sugekoppen, Perfect-Body anticellulite complete.

 

Perfect-Body anticellulite complete er et system til bindevævsmassage, som du nemt og hurtigt kan anvende hjemme hos dig selv. Bindevævsmassage med sugekopper påvirker blod og lymfesystemet positivt. Under massagen løsnes bindevævet, så blod og lymfe kan komme til og fra cellerne, så disse iltes og affaldsstoffer transporteres bort, man kan sige at det er det, der starter forbrændingen af fedtcellerne.