Oftest stillede spørgsmål

Spørgsmål og svar omkring Perfect-Body's anticellulite sugekop:


Spørgsmål: Jeg har set at man kan få sugekoppen til halv pris et andet sted, hvor de skriver at det er den samme som denne?

SVAR: Der findes kun den ene sugekop, som er specielt udviklet gennem flere år, så du er sikret det optimale resultat. Der findes efterhånden en masse billige efterligninger på Ebay, som koster helt ned til 20 kr. at købe hjem, men ligesom alt andet er kvaliteten også derefter.  Jeg har set skrækkelige eksempler på sugekopper, der fx laver et alt for højt undertryk og dermed kan give en masse blodsprængninger.
Spørgsmål:Skal man købe olien med for at få et godt resultat?

SVAR: Vi kan kun anbefale at købe den med, da den har en dybdevarmende effekt og så gør den huden utrolig blød bagefter. Hvis du bruger en anden olie, så skal det være en, som kan varme huden op, så huden bliver smidig under behandlingen.


 

Spørgsmål: Hvor lang tid skal man bruge sugekoppen af gangen for at se resultat?

SVAR: Jo mere du bruger den des hurtigere går det. 2 x 10 min. dagligt (ikke pr. område - det er i alt) er nok til at kunne se et hurtigt resultat.

 Spørgsmål: Skal man ændre kostvaner/spise sundt?

SVAR: Nej bare du husker at drikke masser af vand.Spørgsmål: Må man bruge den, når man er gravid/ammende?

SVAR: Det er hverken be- eller afkræftet, at det skulle være skadeligt. Ring til dig læge og spørg hvad hans/hendes holdning er til bindevævsmassage.Spørgsmål: Når celluliten er fjernet, skal man så holde det ved lige?

SVAR: Du kan sagtens lægge sugekoppen væk, når celluliten er fjernet. Skulle det alligevel komme tilbage efter noget tid, sker det meget meget langsomt og du vil derfor kunne nå at fjerne det igen.Spørgsmål: Hvis jeg får de blå mærker, hvor længe har jeg det så?

SVAR: Det ikke alle der får blå mærker, men hvis du får, går de væk efter ca. 2 uger. Du kan evt. køre med mindre undertryk, så får du ikke blå mærker.Spørgsmål: Gør det meget ondt?

SVAR: Første gang du bruger den, kan du mærke den tager dybt fat nede i huden, så hvis du har mange affaldsstoffer i benene, så kan det godt mærkes. Du kan dog massere med mindre undertryk i starten og så øge det efterhånden.Spørgsmål: Hjælper det mod strækmærker eller blodsprænginger?

SVAR: Nej, sugekoppen er udelukkende til at fjerne appelsinhud. Vi har dog hørt, at der er nogen, der har haft held med at fjerne dem, men det er ikke noget vi på nogen måder garanterer eller står inde for, så det er "på eget ansvar", hvis man prøver sig frem...Spørgsmål: Jeg er under 18 år, kan jeg bruge den?

SVAR: Ja, man kan få begyndende cellulite allerede som 15-årig og jo før du fjerner des bedre.Spørgsmål: Jeg har kun en smule cellulite, kan det betale sig at købe sugekoppen?

SVAR: Ja! Ligeså snart man kan se celluliten, er det med at få det fjernet, da det aldrig vil gå i sig selv igen - tværtimod vil det kun gå den anden vej desværre.Spørgsmål: Kan den også fjerne fedt, så man bliver slankere?

SVAR: Den går ind og gør huden fastere, men vi kan ikke garantere , at du ligefrem bliver slankere. Der findes ingen sugekopper/cremer, som kan gøre dig slankere - det er desværre kun kost og motion, der er vejen frem.


Spørgsmål og svar omkring MNS Derma Roller.

Spørsgmål: Skal man smøre sig i noget specielt bagefter?

Svar: Nej, Man skal ikke, men vi anbefaler dog at du smøre dig med Aloe Vera gel efter en Dermaroller behandling for at hjælpe huden med regenerering.


Spørgsmål: Får man synlige sår i ansigtet?

Svar: Nej, ikke hvis du bruger Derma Rolleren rigtigt. Du må ikke dreje Derma rolleren mens du ruller, hvis du gør dette er der stor sandsynlighed for at få rifter og andre synlige sår.


 

Hvis der er andet du ønsker at spørge om kan du kontakte os på salg@perfect-body.dk