Ar fra operationer - Sådan fjerner du dem med en Dermaroller

Ung pige med hvidt håndklæde om hovedet

 

Ar fra operationer kan være et ømt punkt for mange mennesker, enten fordi man bliver mindet om det man har været igennem, fordi man er ked af at ens krop ikke længere er som den var eller af mange andre årsager. Vi syntes ihvertfald ikke at ar er noget man skal skamme sig over og faktisk så er det ikke helt så svært som man tror, at komme af med dem.

Hvad er en Dermaroller?

Vi syntes selvfølgelig at du er smuk som du er, men vi kan godt forstå hvis du gerne vil af med dine spor fra fortiden og derfor vil vi gerne introducere dig til Dermarolleren, hvis du ikke allerede har hørt om den. Når det kommer til at fjerne ar fx efter en operation, så er Dermarolleren eksperten. Med et lille nålehovede som bliver rullet hen over hud, kickstarter du kroppens egen naturlige regenereringsprocess, hvilket vil sige at de små huller nålene laver i huden bliver opfattet som skader som kroppen forsøger at reparere. Det gør den ved at regenerere huden i dette område og danne nye hudceller som erstatter den hud som før var et ar.

Køb Dermarolleren HER!

Dermarolleren er et ideelt alternativ til de mange dyre og smertefulde kirurgiske behandlinger eller laserbehandlinger som ellers anvendes til at fjerne ar, og derudover kan du sidde behageligt hjemme i din stue og udføre det.

Derudover så er det følgeligt vigtigt at passe på sine ar imellem behandlingerne for at de ikke forværres. Du bør blandt andet undgå at arret bliver udsat for ekstrem kulde eller varme og påfør altid en solcreme med høj faktor på dit ar når du er i direkte sollys. Dette skyldes at pigmenteringen på ar ofte er lysere end resten af huden og derfor er mere sårbar over for solens UV stråling.

Hvilken Dermaroller skal jeg bruge?

Dermarolleren findes i mange forskellige typer og størrelser alt efter hvilket problem du vil løse og hvor på kroppen du ønsker at behandle. Hvis du fx ønsker at fjerne ar i ansigtet bør du aldrig bruge en nålestørrelse over 1,0 mm, men hvis du derimod ønsker at fjerne ar på mave eller lår bør du bruge større størrelser som 1,5 eller 2,0.

Er du stadig I tvivl om hvordan Dermarolleren fungerer? Så kan du læse meget mere om Dermarolleren og få svar på eventuelle spørgsmål HER i vores komplette Dermaroller guide. Der er ikke andet end at prøve det af og se om det er noget for dig!


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres