Dermarollere - Virker de egentligt og hvilke resultater kan jeg forvente?

Smuk kvinde ved siden af dermaroller til øjnene

Hvad er en Dermaroller?

Dermarolleren er efterhånden et kendt skønhedsprodukt som mange har haft gavn af, men når man ikke selv har prøvet det kan det være lidt svært at bedømme hvilke produkter man kan stole på og hvilke der bare er fup og svindel. Man vil jo helst ikke bruge en masse penge og så bagefter finde ud af at det slet ikke virker. Derfor er det så dejligt når andre har afprøvet det før os og kan vise os deres resultater. Øverst på siden kan du se nogle før og efter billeder så du kan få et overblik over hvilke resultater du kan forvente.

Dermarolleren er et lille apparat som ved hjælp af et lille nålehovede laver små huller i huden. Det lyder lidt voldsomt, men de små huller sætter gang i en helt naturlig regereringsprocess, hvilket betyder at huden begynder at reparere sig selv og gendanne ny hud, der hvor du har foretaget behandlingen. Du kan på den måde udskifte gammel hud med ny hud, lige der hvor du ønsker det (fx et sted hvor du har et ar eller strækmærker).

Kvalitet betaler sig!

Når du beslutter dig for at du vil igang med en Dermaroller behandling og du begynder at kigge på andre folks resultater, er det vigtigt at huske på at der findes mange forskellige typer af produktet, mange forskellige mærker i forskellig kvalitet og materiale hvilket har stor betydning for hvilket resultat du opnår. Hvis du for eksempel anskaffer dig en billig dermaroller af dårlig materiale kan du risikere at nålene er bøjede eller at de ikke er sterile, hvilket kan have store konsekvenser. Vi anbefaler altid at købe en Dermaroller som er CE- Godkendt og som er lavet af Titanium nåle. Derudover anbefaler vi også at købe fra en dansk leverandør. Hvis du er bange for at gå helt galt i byen, kan du herunder finde en CE- godkendt dermaroller fra en dansk hjemmeside i top kvalitet.

Køb Dermarolleren HER!

Hvornår kan jeg se resultater?

Det er meget forskelligt fra person til person hvornår man begynder at opleve resultater, da hver person har forskellige problemer som kræver en anden type behandling. Det kommer både an på hvor ofte du ønsker at foretage behandlingen, hvor modtagelig din hud er overfor det, hvilken nålestørrelse du skal bruge og om du supplerer behandlingen med andre produkter som fx bio olie. De mindre størrelser går ikke så dybt i huden, men de kan til gengæld bruges oftere (dagligt) end de store størrelser, som er hårdere ved huden men derimod mere effektive (de længste nålestørrelser bør kun anvendes hver 6. uge).

Køb Bio olie HER!

Som regel, vil man begynde at opleve synlige resultater efter 4-6 uger, alt efter din hudtype og hvor slemme skaderne er til at starte med. 

Undersøgelser med Dermarollere har vist at 34 ud af 36 “patienter” oplevede synlige reduceringer af ar. Mere end 80% af deltagerne vurderede behandlingen til 9, på en 10 trins skala. Det er måske svært at bedømme noget ud fra en undersøgelse som andre har lavet og hver krop er jo anderledes end den næste, så der er ikke så meget andet at gøre end at kaste dig ud i det og se om det er noget for dig!

Vil du vide mere om hvordan dermaroller behandlingen foregår? Så læs vores komplette guide HER og få svar på alle dine spørgsmål.


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres