Hvad er karsprængninger og kan de fjernes med en Dermaroller?

Glad ældre dame omringet af smukke gule Hibiscus blomster

Hvad er karsprængninger?

De fleste normale mennesker oplever karsprængninger når de når en vis alder i livet. Det er de små rødlige eller blålige snoede mønstre/forgreninger som vi ser for det meste på benene eller kinderne (og ofte på næsen hos mænd). Karsprængningerne skyldes at når vi begynder at blive ældre, vil vores blodkar blive mere stive i det, hvilket betyder at blodet har sværere ved at strømme igennem kroppen. Karsprængninger kan også opstå som følge af bestemte hudsygdomme, overvægt, ændringer i hormonerne eller fx hvis din hud er blevet skadet af solens stråling.

Kan man fjerne dem med en Dermaroller?

En Dermaroller er et produkt som er skabt til manuelt at sætte gang i hudens cellevækst og regenereringsprocess. Det gør den ved at et lille nålehoved bliver trillet hen over huden og skaber små huller som kroppen opfatter som skader der skal repareres. Kroppen går straks igang med at lave ny hud der hvor “skaden” er sket. På denne måde kan Dermarolleren bruges til at “skifte huden ud” der hvor du er utilfreds med den, det kan fx være områder hvor du har ar, pigmentfejl, cellulite eller rynker.

Karsprængninger er et problem som ligger dybere inde i kroppen end hudens lag, inde i blodkarrene og derfor kan Dermarolleren ikke hjælpe dig med netop dette problem. Karsprængninger kan derimod fjernes med fx laserbehandling. Hvis du derimod døjer med ar fra eksempelvis akne eller operationer, pigmentpletter i ansigtet, appelsinhud på hofterne, eller rynker i panden, så er Dermarolleren din nye bedste ven.

Køb Dermarolleren HER!

Efter en Dermaroller behandling er huden 20x mere modtagelig for ingredienser der bliver tilføjet af hudplejeprodukter som cremer og serummer. Det gør det selvfølgelig oplagt at påføre et hudpleje produkt som gør noget godt for din hud og som indeholder nogle ingredienser der fremmer processen og giver dig et bedre resultat.

Hvis du vil vide mere om Dermarolleren, så kan du læse vores komplette guide lige HER og få svar på alle dine spørgsmål.

 


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres