Sådan fjerner du nemt pigmentfejl med en Dermaroller

Ung mørkhåret kvinde med pigmentfejl

Hvorfor får man pigmentpletter?

Pigmentpletter er de små mørke misfarvninger som vi ofte ser på huden i områder som panden, kinderne hænder og hals. De mørke pletter som bliver dannet på huden er faktisk bare større samlinger af stoffet melanin og opstår oftest på grund af at man er blevet udsat for mere UV stråling (fx fra solen/solarie) end kroppen kan håndtere. Der findes dog også nogle andre typer pigmentpletter som er kroniske og dermed sværere at skille sig af med, disse typer pigmentpletter kan fx opstå som følge af sygdommen melasma, eller når der sker ændringer i hormonerne, men det kan også være arveligt.

Hvordan kan en Dermaroller fjerne pigmentpletter?

Dermarolleren er et lille mekanisk apparat som er udstyret med et nålehoved for enden, hvilken trilles hen over det område af huden hvor pigmentpletterne befinder sig. Nålene vil lave små huller i huden som kroppen vil opfatte som skader og straks begynde at reparere og danne ny hud. Med Dermarolleren sætter du altså manuelt gang i hudens naturlige cellevækst og regenereringsprocess og skifter den gamle pigmenterede hud ud med nyt ensfarvet og smuk hud.

De fleste pigmentfejl befinder sig i ansigtet eller på hænderne og derfor anbefaler vi at du bruger en Dermaroller med nålestørrelsen 0,75 mm eller mindre da huden her er meget følsom.

Der findes mange behandlinger som kan fjerne eller minimere pigmentpletter i huden både hos hudlægen og hos kosmetologen. Men disse behandlinger er ofte meget dyre og komplicerede og derfor syntes vi at Dermaroller behandlingen er et godt alternativ da du ikke skal ud og bruge flere tusinde kroner på laserbehandlinger samtidig med at du kan sidde hjemme i din egen stue og udføre behandlingen.

Du kan læse mere om Dermarolleren her i vores komplette Guide!


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres