Store porer - sådan fjerner du dem med en Dermaroller

Smuk ung pige med mørkt hår ligger på gulvet

Hvorfor opstår store porer i huden?

Porer i huden er helt normalt, vi har dem allesammen og de er overalt på kroppen. Men nogle gange bliver porerne simpelthen så store at de er til gene for os, både af skønhedsmæssige årsager, men også fordi der nemmere kan gemme sig skidt og snavs.

Store porer er resultatetet af overproduktion af talg. Du har måske hørt om talg under navne som hudolie eller bare fedt i huden. Talg eller hudolie er ikke noget dårligt, tværtimod er det faktisk med til at rense dine porer for skidt og snavs. Problemet opstår først når der kommer for meget af det, altså når der sker en overproduktion. Det kan man se ved at huden fx føles ekstra fedtet og porerne udvider sig.

Det betyder også at der er mange hudplejeprodukter som er designet til at udtørre huden, for at løse problemet med fedtet hud og store porer. Men det virker ikke altid lige sådan, fordi når huden bliver udtørret så tror kroppen at den skal producere endnu mere talg for at komme i balance igen og dermed løses problemet ikke.

Hvordan kan jeg komme af med de store porer?

En af de smarteste måder at minimere de store porer på er ved at kickstarte hudens cellevækst samt regenereringsprocess, og på denne måde faktisk udskifte den gamle hud med ny. Det betyder også at de gamle hudceller som sidder fast og tilstopper porerne (og skaber hudorme) bliver fjernet og giver plads til nye hudceller.

Det lyder meget flot ikke? Men hvordan skal du dog gøre det? Faktisk så er det lille apparat Dermarolleren designet til netop dette formål og bliver blandt andet også brugt til at fjerne ar, pigmentfejl og rynker af samme grund. Et lille nålehoved for enden af produktet bliver rullet hen over det område på huden som du ønsker at gendanne. De småle nåle laver huller i huden som kroppen opfatter som skader. Derefter vil kroppen straks gå igang med at reparere og danne ny hud. På denne måde kan du nemt komme af med de store irriterende porer i huden uden at skulle igennem utallige hudplejeprodukter som alligevel ikke løser problemet i længden.

Køb Dermarolleren HER!

Hvilken Dermaroller skal jeg bruge til at minimere store porer i huden?

Der findes mange typer af Dermarollere med forskellige formål. Når man laver behandlinger i ansigtet bør man aldrig anvende en Dermaroller med nålestørrelse over 1,0 mm. De perfekte størrelser til at fjerne eller minimere porer i huden er enten 0.5, 0.75 eller 1.0 mm, da de store størrelser er til mere hårdføre områder på kroppen som mave eller lår, og de mindre størrelser vil ikke have særlig stor effekt, da de er bedre til at behandle meget følsomme områder som hænder eller rundt om øjnene.

Du kan læse mere om Dermaroller behandlingen i vores komplette guide HER!


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres